Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciazkicharakter

Jaki typ człowiek denerwuje ludzi?

Polecane posty

Gość ciazkicharakter

Mam na mysli jak jestescie w towrzystwie jakich ludzi nie lubicie jacy was draznia i do jakich nie macie szacunku?

Gość pan doktor dl
do takich ktorym sie wydaje ze tyo oni zawsze maja i racje do gadol co do slowa niedopuszczaja

Gość niby proste ale ...
najbardziej wkurwiający typ looooserski, creamowski :D

Ja generalnie mam szacunek do wszystkich typów, no chyba, że ewdidentnie na brak szacunku zasłuży:) Denerwuje mnie typ apodyktycznej wszystko wiedzącej krzykliwej baby :D Jest taka jedna osoba, ona generalnie jest w porządku, życzliwa i w ogóle, ale słychać ją na kilometr i lubi się wymądrzać, co mnie irytuje ;)

Gość ciazkicharakter
niby proste ale ... a tak jak rozlozyc to na czynniki pierwsze to jaki to ten typ looserski?

Gość dog groomer
osoba zrzedliwa, wiecznie narzekajaca na wszystko osoba, ktora wszystkim naokolo obrabia doope, bo wiem ze jak odejde zrobi to ze mna

Gość ciazkicharakter
Wiecie dlaczego pytam bo widze ze moja osoba drazni ludzi. nie wiem dlaczego czy to przez to ze jestem uległa. Mam cos w sposobie bycia c ich drazni, ale nie mam odwagi ich spytac w prost nwet nie mam okazji bo ludzie mnie unikaja,. Wiem ze to nie w nich tkwi problem tylko we mnie.

Gość mnie kilka razy
moze ugodowa a oni sa nastawieni na to zeby dyskutowac i sie sprzeczac...kwasni ludzi...

Gość mnie kilka razy
a wiesz ze to ich problem a nie twój... nie akceptuja siebie w zwiazku z tym ciezako jest im zaakceptowac kogos innego... to oni maja problem nie ty a jak tobie z tym jest dobrze to ich problem nie twój, gdyby tobie bylo z tym zle i im równiez wtedy mozesz połasic sie o jakis kurs asertywnosci ... ale ja uwazam ze to jest ugodowosc, brak kłutliwosci

Gość niby proste ale ...
poczytaj looosera, krema, steva i wszystko będziesz wiedział :D a tak w skrócie jest to typ męskiej pizdy (chociaż ciężko zaliczyć ich do mężczyzn) wiecznie użalającej się nad sobą :D

Gość ciazkicharakter
Nie mam przyjació ostatniego straciłam niedawno

Gość ciazkicharakter
a straciłam dlatego ze byl to facet, gdy sie dowiedział ze nic do niego nie czuje wiecej po za przyjaznia olał mnie.

Gość mnie kilka razy
"Nie mam przyjació ostatniego straciłam niedawno" a po co ci tacy "przyjaciele" "a straciłam dlatego ze byl to facet, gdy sie dowiedział ze nic do niego nie czuje wiecej po za przyjaznia olał mnie." jak wyzej

Gość ciazkicharakter
ale ja sie nie uzalam widze ze drazni ich moja osoba mam wrazenie ze jestem nadgorliwa w stosunkach kolezenskich. Zwykle wyglada to tak tkos mnie poznaje ,ja jestem takim obserwatorem malo mowie w gronie a potem jak juz sie oswaja i zaczynam z kims dyskutowac to nikt mnie nie chce sluchac kazdy olewa.

Gość mnie kilka razy
to zacznij ich olewac

Gość i co podle
prawdazawszeciezaboli_24 i lady love dwie suki

Myślę tak, trzeba mieć wpierw mieć szacunek do siebie i lubić siebie, to wtedy udziela się to innym :) Trudno mi oceniać, ale stawiam na to, że brak Ci pewnosci siebei, popracuj nad tym. Jeste4ś zamknieta w sobie? Podchodź pozytywnie do ludzi a będzie to odwzajemnione :)

Gość niby proste ale ...
Uwielbiam jeść gówno.

Gość niby proste ale ......
jestem głupim kutasem. przepraszam, że obrażałem tych super facetów, Luzera, Krema i Stiva.

..moze nie denerwuje, ale bardziej irytuje i meczy, to typ ludzi bez osobowosci

Gość ciazkicharakter
fiku mikuuu obawiam sie ze bez psychologa sie nie obejdzie. brakuje mi pewnosci siebie to fakt. Tylko ostatnio nawet napisałam do psycholga w mojej miejscowosci o moim porblemie. I zadnego odzewu, nie stac mnie na psychologa prywatnego .

Gość ciazkicharakter
fiku miku wlasciwie u mnei to jest tak najpier jestem zakmnieta w sobie z czasem sie owtieram ale potem robie sie wylewna.

Gość ciazkicharakter
nie moge ich olewac bo w sumie nawet nie mam kogo oni mnie nie widza jestem przezroczytsa dla nich