Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaaaa 29

proza zycia z mezem mnie dobija, bylam prostytuka 3 lata

Polecane posty

Gość adaaaa 29

nie moge sie przyzwyczaic, brak mi kasy, spontanow, niezaleznosci, duzej dawki emocji i przede wszystkim seksu z wieloma meczyznami :( wiem, ze na mnie naskoczycie ale i tak chcialam sie wygadac

Gość megaZdzira
Przecież zawsze można wrócić do zawodu. Nie mam zamiaru naskakiwać na Ciebie.

Gość zonaty mąż
dlatego ja wzialem sobie dziewice lepiej nie ryzykowac bo mozna trafic na kurfisko i co wtedy? nigdy nie ozenil bym siie z dziewczyna ktora nie jest czysta tzn jest dziewica

Gość gabi456
no to widocznie chcesz się dalej kurwić...więc po co się pytasz ???

Gość gabi456
zonaty mąż Jasne... ale ty pierdolisz..widać żeś któtko na tym świecie.

Gość KOCHANA DLA MIŁYCH
a Twój mąż o tym wie??

Gość KOCHANA DLA MIŁYCH
Żonaty mężu - teraz to niektóre gimnazjalistki cnotę tracą na szkolnym ognisku więc ciesz sie że miales żonę dziewicę... poza tym to że nie dziewica nie znaczy że od razu prostytutką była... Żal mi ludzi z takim podejściem jak twoje

Gość moja story :)11
zostaw meza gdzie problem? i idz dalej popuszczac dzuirska

Gość adaaaa 29
czytajcie ze zrouzmieniem prosze nie mowie ze nie chce zyc normalnie, chcialam tego, staramy sie o dziecko z mezem, czy go kocham, wydawalo mi sie ze tak, teraz nie jestem pewna, ale cdoceniam to, ze on sie tak o mnie staral, poznal mnie na kursie tanca, zauroczyl sie mna i stopniowo przekonalam sie do niego, ogladalismy filmy, on nawet nie dazyl zaraz do seksu, lezal wpatrzony we mnie, obejmowal mnie czule, miesiac po tym jak z nim oficjalnie zaczelam byc zrezygnowalam definitywnie z prostytucji, dostalam prace po znajomosci w firmie dawnej kolezxanki z liceum, ejstem tam recepcjonistka, ludzie nawet fajni, rpaca tez spox, ale slabo platna, 1800 na reke, ale cosz, mam spore oszczednosci, potem 4 meisiace pozniej zamieszkalm z Nim a potem 8 miesiecy i slub suma sumarum jestesmy juz po slubie pol roku a ja zaczynam czuc sie tak jak opisalam, brakuje mi niektorych elemenetow popszedniego zycia, czasem nie moge wytrzymac, nosi mnie...

Gość jurna dziura
jestes zepsuta zasmakowalas zlego zycia, teraz juz nie potrafisz zyc normalnie, zostaw meza- nie krzywdz dobrego czlowieka-kurwo

Gość bezpalcaunogi
to sie zajmij poprawą swojej ortografii na początek:D

Gość gogogog4
Coś za coś! Nie ma łatwych pieniędzy! Jeśli pieniądze dostaje się łatwo to znaczy że trzeba oddać coś bezcennego czyli godność!

Gość żonaty mąż
mam 36 lat i jestem badzo madry mam dwoch synow i tez ich ucze ze maja sobie wziasc tylko dziewice tzn tego starszego rozdziewiczone niech sie zenia z facetami ciotexami

Gość adaaaa 29
jurna dziura, nie wiesz nic o mnie poza trym co tu napisalam wiec wez mnie nie obrazasz prosze !!!!

Wiwle osób dusi się w związkach. Do tego nie trzeba być prostytutką. Dostałaś sznasę na "normalne" życie. Reszta jest kwestią twojego wyboru. Wystarczy zrobić zwykły bilans zysków i strat. Tylko zdecyduj zanim pojawi się dziecko.

Gość adaaaa 29
moj maz nie wiem o moim popszednim zyciu nie wyrzymalby tego nigdy mu nie powiem przeciez tak jest lepiej on jest spokojny, madry ale mimo to i tak przystojny natomiast w lozku jest srednio tzn jest dobrze ale moze po prostu brkauje mi tamtych emocji tego ze mialam klienta i nie wiedzialam czy to bedzie pol impotent wazacy 120 kilo z tlusta morda w okularach czy moze przystojny macho super zbudowany z wielkim sprzetem i super pachnacy bo tacy tez sie zdarzali, z niektorymi mialam nieziemski orgazmy oczywiscie na poczatku pracy to udawalam albo odplywalam myslalam o czym innym zeby nie czerpac z tego przyjemnosci bo tak mi poradzila kolezanka ktora mnie wprowadzala a potem zama sazelam myslec za siebie i zaczelam czerpac z tego przyjemnosc wiec mialam zle momenty mialam sytuacje kryzysowa ale mialama tez duzo naprawde zarombistego seksu i mega emocje a teraz tego nie ma i wydartzeniem ejst jak idziemy na grilla na weekend na dzialke do znajomch

Gość więc czy w ogole jest sens wch
odzić w zwiazki ?

Gość żonaty mąż
ile wziela bys ode mnie za godz?

"więc czy w ogole jest sens wchodzić w zwiazki ?" Jedni odnajduja się w zwiazkach, inni nie. Jeszcze inni dojrzewają do związku po jakimś czasie. Mamy przecież wolność wyboru.

Gość adaaaa 29
zonaty maz wez mnie nie obrazaj dobrze ! napislam, ze bylam prostytutka a nie ze jestem prostytutka widzisz roznice czy bozia poskompila inteligencji ?

Gość żonaty mąż
sorry moge cie zerznąc ot tak po znajomosci jak chcesz? jestem profesjonalistą

Gość więc czy w ogole jest sens wch
no tak wolnosc wyboru ,gorzej jak facet po 20 latach bycia ze soba stwierdzi ze to jednak nie to :O

Gość warszawianka z ppd
mąż nie wie, przecież napisała!

szkoda mi twojego męża :( całe życie spędzi w świadomości, że ma cudowną żonę a w rzeczywistości zwykłą szmatę :( nigdy nie dowie się że obciagałaś kutasy 100 kilowym grubasom oraz że pozwalałaś sobie pchać w doooopsko!!!!!!!! Żal mi jego :( i twoich przyszłych dzieci, które lepiej żeby się nie narodziły :( masz tam taki luzz że poród to pesta byłby dla ciebie.