Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekolo

okres wakacyjny a jedzenie

Polecane posty

Gość dekolo

moja corka od maja je bardzo malo. Czy wasze dzieci rowniez przez okres wakacji mniej jedza???? Zawsze jadla wszystko i wkazdej ilosci a teraz najchetniej chrupki kukurydziane i jogurt ewentualnie jakis owoc:/

Gość dekolo
ale chociaz duzo pije

Gość jajajajffff
a taaak moja coreczka tez je malo :( i taki chudziutek z niej jest.. za to syn je za wszystkich a ma tylko 5 lat :) corka zrezygnowala z kaszek,pluje nimi ,musze głowic sie zeby zjadla cos wartosciowego,a tu jest duży problem,mysle ze w zime bedzie wiejszy apetyt :)

Gość dekolo
moja tez chudzinka :( Ale za to chrupki kukurydziane je za 2 :/ Oprocz tego napoje wszelkie, herbatki, soki, mleko i kaszka + jakis owoc:/ i NA TYM KONIEC:/ Ile twoja corcia ma lat ? Miesiecy? Moja ma 19 miesiecy

Moja córa ma 1,5 roku. Tez od okresu wakacji zjada mniej zwlaszcza takich typowych dań obiadowych czy kanapek. Owoce owszem zje chętnie, jakieś chrupki kukurydziane, biszkopty, czasem dostanie loda dla ochłody(oczywiście nie zje calego). Serki i jogurty takie prosto z lodówki tez chętnie zje. A na obiad glownie zupy, nic innego nie tknie. No i pije, pije, cały czas pije :) ale to dobrze :)

Gość dekolo
to chociaz zupke zje;)

Gość grejs keli
mój ma 2 lata cały rok ma apetyt za dwóch czy lato czy zima nie nadążam przygotowywać posiłków :D