Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obojętnajaniety

jestem na wszystko zobojętniała jestem samotna

Polecane posty

Gość obojętnajaniety

miałam faceta 8 lat, rozstaliśmy się, od tamtej pory nie mogę sobie znaleźć miejsca w życiu, mija rok .... czuję się samotna, straciłam pracę, nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chce, na niczym mi nie zależy jak to długo będzie trwać

Gość gabi456
Wiesz nie ma co się załamywać... Prace znajdziesz choć nie od razu a faceta też daj sobie trochę luzu... a jak ci tak bardzo doskwiera to umów się z kimś od czasu do czasu choćby z neta..a noż się trafi ktoś fajny.

Gość warszawianka z ppd
głowa do góry, nie może ciagle być źle:) dlaczego się rozstaliście? wypaliło się? ile masz lat?

Gość obojętnajaniety
mam 27 lat, zostawił mnie bo nie był mnie pewien a przez gardło lepiej mu wyszło że mnie nie kocha niż kocha .... mieliśmy brać ślub, ale tydzień przed się rozstaliśmy teraz mam faceta ale czuję się jakbym go nie miała, nie okazuje uczuć których mi brak

Gość danka łęska
no i git, może jest ci pisany ktoś lepszy, a takie zobojętnienie towarzszy dziś co drugiej osobie, którą znam, ludzie przestali czerpać radość z małych rzeczy, snują się przez to życie, bez celu, pasji, energii - to smutne

Gość obojętnajaniety
mam beznadziejne życie, już chyba sie nie nadaję do niczego