Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooskiise

wIEM o czyms zglosic to do administracji?

Polecane posty

Gość kooskiise

Wiem ze para mlodych osob mieszka w lokum gospodarczym. Jest to pomieszczenie 12m2 i oni tam mieszkaja. Wiem ze placa tylko za czynsz za wode i prad nie. Czy mam to zglosic? Czy to legalne?zeby mieszkac w lokum gospodarczym?

Gość ptasiek nastroszony
zgłoś nawet do Interpolu. wszedzie tam gdzie jest szansa że surowo z cała egzekucją prawa ich ukarają tych grożnych przestępców

Gość a co cie to obchodzi?????
nie wtrącaj się :o Może nie mają gdzie mieszkać? :o nie będzie ci przykro jak pojda pod most? :o Debilka :o

Gość ok policz mi to ..
a oc cie to kablu obchodzi? moze nie mają warunkow nie dosc,ze gnieżdzą się w 12m2 to jeszcze chcesz im smrodu narobić. Nienawidzę takich ludzi .. wiedz,że prędzej czy później wszystko do ciebie wróci

Gość LittleMe
Daj im spokój, gdyby mieli kasę na pewno nie siedzieliby na 12metrach.

Gość a co ci to przeszkadza
morduja, zabijaja ? rozumiem jakby ktos sprzedawal cos nie placac podatku lub cos kradzionego, czy pobiersal jakies zasilki, choz nie powinien ;/ a tutaj ...

Gość ok policz mi to ..
poczytaj o karmie i zastanów sie czy warto. Naprawdę ..biedni ludzie nie mają gdzie mieszkać ,poza tym zauważ ,że płacą.

Gość dvsdvsfdv
ty donosicielko wstrętna, za prl-u w SB byłabyś w swoim żywiole, konfidentko... nienawidzę takich osób, chuj cie to obchodzi gdzie oni mieszkają

Gość wrednamalpa26
czemu takie podłe osoby żyją na tym świecie

Gość ja miałam poród
i znowu społeczeństwo polskie nie widzi problemu w nieprzestrzeganiu przepisów, prawa, zasad i w ogóle złodziej kradnący codziennie bułkę w supermarkecie tez wam przeciez nie szkodzi, i co? znaczy dobrze robi czy źle?

Gość kooskiise
Ja nie kablowałam po prostu was sie pytalam czy zglosic to bo nie wiem. Znaczy ta para jest grzeczna mili zawsze dzien dobry. Tylko ze to nieucziwe jesli nie placa za prad i za wode a maja. WIem ze placa za czynsz co miesiac za te lokum.

Gość mądrala nie wiadomo skąd
a kto placi za zużytą przez nich wode i prąd?

Gość a skad wiesz ze za prad i wode
nie placa? sprawdzasz im rachunki?

Gość kooskiise
Jeden sasiad gadal z tym chlopakiem i mu sie zwierzyl. wIEC ten sasiad tez jest moim dobrym sasiadem i mi powiedzial ze maja prad z klatki a wode po prostu podlaczana normalnie. To nie jest zlodziejstwo? Chyba ze oklamal mnie sasiad.ale watpie.

Gość hehetn
dokładnie, sama nie wie na 100% a już chce lecieć kabel podpierdolić kogoś, to taki charakter...

Gość kooskiise
ludzie! czy ja od razu lece? Pytalam was o zdanie, Wkoncu jesli kradna prad i wode to mieszkancy tego bloku placa za nich tez tak??? za zuzycie..!!? Nie maja gdzie mieszkac ok.. no ale sorry.

Gość powiem i ja ......
no wiesz teoretycznie masz rację jest to złodziejstwo ....ale jakoś mi się wierzyć nie chce że skoro płacą administracji za czynsz ci by się nie zainteresowali skąd mają prąd i wodę bo wiadomo że bez tego nie da się normalnie funkcjonować .....ale ok nawet jeśli nie płacą to może zwyczajnie ich nie stać na podłączenie licznika na wodę i prąd bo to są dość spore koszty

Gość kooskiise
wydaje mi sie ze administracja nic nie wie ze oni w ogole tam mieszkaja. Tylkoz e po prostu bedzie jakas tam prowadzona dzialalnosc. O to chodzi.