Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtwtwtwtwt

Czemu kino jest takie drogie?

Polecane posty

Gość wtwtwtwtwt

Chcialem dzisiaj dziewczyna zabrac do kina a tu co sie okazalo, za bilety bym musial zaplacic 40 zl... super...

Odkąd wprowadzili to cholerne 3D, bilety kosztują po 20 złotych. Za cenę dwóch biletów można sobie kupić album muzyczny albo DVD.

ja tez bylam w szoku w niedziele,kiedy za bilet na smerfy dla mnie i coreczki zaplacilam 53 zl.....skandal!!!

Gość warszawianka z ppd
e tam, w tygodniu jest taniej, dla studentów jest taniej...szok, żeby faceta nie było stać na kino+kolacja:(

Gość no co ty nie stać
cię na dwa bilety po 20-kilka złotych? Nie przesadzaj, to normalna cena

Gość powiem i ja ......
ja też uważam że ceny biletów są zbyt drogie ...jakby obniżyli mieli by zdecydowanie większy zysk bo więcej osób by przyszło więc i tak wyszli by na swoje i jak tutaj przykładowo rodzina wielodzietna ma iść do kina jeśli koszt będzie wynosił w granicach 100 zł za dwie godz oglądania

Gość rozbawione babsko
ja chodzę do kina za 5 zł :D a wy jak chcecie wszyscy zasuwać na te 3d to się nie dziwcie, że tyle musicie płacić..

Gość wtwtwtwtwt
szczerze mowiac to jednak zaluje ze nie zabralem dziewczyny do kina... zamiast kina poszlismy na miasto pub kilka piw + mc donalds i ponad stowa pekla...

Gość Misrotka
Kurde dziwne. Na śląsku- 16zł z chłopakiem w środy z orange, normalnie 32. Bilety 3d ok 20zł