Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożeboże....

DZIECKO WYPADŁO PRZEZ OKNO....

Polecane posty

Gość Bożeboże....

Wczoraj w moim bloku malutkie dziecko wypadło przez okno...nie mieści mi sie to w głowie:(

Gość Bożeboże....
Jest ktoś z sanoka?:(

Gość Bożeboże...
Nikt o tym nie słyszał? Mówili w rmf fm i na onecie pisze chyba

Gość .uik,
no bylo cos ze wypadlo i zginelo na miesjcu.

Gość Bożeboże...
No dokładnie....mała laura jestem w szoku a co dopiero jej mama.... Jeśli kogoś to interesuje wejdzcie na esanok.pl i tam jest wszystko...najlepsze jest że byłam wtedy akurat w domu i nic nie słyszałam!

Gość i tak sobie mysle ze mam racje
A jak male?Pozatym podali jakies szczegoly?Gdzie byli rodzice?

Gość Bożeboże...
Nie mogę po prostu...ta jej mama ma dopiero 18lat...sama jestem niewiele starsza...sanok to małe miasto...już sie wszystko rozeszło, a dopiero pamiętam jak wszyscy sie podniecali że 16latka w ciąży..boże:(

Gość kukukukukukur
to jakas patologia chyba była http://www.tvn24.pl/12690,1714885,0,1,prawie-roczne-dziecko-wypadlo-z-okna,wiadomosc.html

Tzn ze jej nie dopilnowala bo ja jakos sobie nie wyobrazam aby male dziecko potrafilo wlezc na parapet i wypasc xz okna...troche to czasu mu zajmie a gdzie matka byla?Ogladala serial , gadala przez telefon czy robila make up?

Gość Bożeboże...
11miesięcy.przeprowadzają sekcję zwłok i wszystko będzie jasne.bo już słyszałam wersję że to mama chciała popełnić samobójstwo a dziecko sie jej zaplatalo między nogami, co jest bzdura.ta jej mama była w takim szoku że sobie z nią rady nie dawali..darla sie na cały szpital itd

Gość Bożeboże...
Ta rodzina to nie patologia...po prostu zaszła szybko w ciążę ale zajmowała sie laura, zawsze spacerki itd, żadnych krzyków nic takiego.jest w związku z ojcem dziewczynki...ale wiadomo jak każda nastolatka lubiła sobie poimprezowac.z tego co wiem wyszła do ubikacji.u nas w kamienicy na tym piętrze okna są na wysokości kolana.

Wlasnie wyczytalam ze oboje byli w domu i matka i ojciec wiec jakim cudem ten dzieciak wypadl z okna...przewaznie male dzieci sie pilnuje....a juz tego otwartego okna to w ogole nie pojmuje...nisko parapet...nie uwazacie ze to dziwne?Ale tak to jest jak dzieci rodza dzieci...matka lat 18 , ojciec 22 - wiec co tyu sie dziwic...nieodpowiedzialni i tyle.

Gość aguśka;)
kupe lat mieszkałam w sanoku, słyszałam straszna tragedia nie mieści mi się w głowie , współczuje rodzicom ich dramatu nie moge sobie wyobrazic ich żalu i goryczy

Taka mloda sie raczej otrzasnie... gdyby byla strasza, prawdopodobnie mocniej by to przyzyla. Nieodpowiedzialna totalnie.

Pozatym w wieku 11 msc dzieci nie potrafia jeszcze dobrze chodzic...nie sa szybkie, wiec nadal pytam gdzie ci rodzice ktoorzy zostawiaja 11 miesieczna corke i pozwalaja jej wspinac sie na parapety i OTWARTE OKNO...szok...glupota ludzka nie zna granic..

Gość dfrfrefrf
jak mzo etak male dziecko wypasc z okna....????? ledwo łazi a co dopiero się wspiąć

Gość Bożeboże...
No tak.ich wina bo niedopilnowali i masz rację. Ale przynajmniej chciała ja urodzić a nie jak jej koleżaneczka skałala na brzuch żeby poronic

Nie można winić rodziców maleństwa ze względu tylko na ich wiek. Takie tragedie się zdarzają, czasem wystarczy chwila nieuwagi i nieszczęście gotowe... :( Nie potrafię wyobrazić sobie tego co rodzice tego maleństwa teraz przeżywają. Ta matka dziecka jest w moim wieku, ma tyle lat a ile już zdążyła przeżyć w życiu... szok... :(

Gość Bożeboże...
Nie moge sobie darowac, ze przegapilam to wszystko. Moglby byc fajny material na Nasza klase jakbym zdarzyla zrobic zdjecie malej jak wypada z tego okna.

Gość ewrtgewrtgw
Mam nadzieję, że spędzą obydwoje kilka lat w więzieniu :D

Gość Bożeboże...
Widziałam już klepsydry...:( a za ścianą tylko płacz słyszę, możliwe że mamy, albo babci nie wiem

Gość YTDKODE
Ja mam ponad 3 letnie dziecko i otwarte okno tylko wtedy kiedy siedze obok okna,nawet jak wychodzę na chwilke do kuchni to zamykam okno.Dlatogo dla mnie to jest NIEWTOBRAŻLNA tragedia,bardzo wspólczuję rodzicom ale niestety ich wina jest oczywista:(

Gość Bożeboże...
To jest niezaprzeczalne że to ich wina

Gość emilianna
straszne:( tak rodzicow do wiezienia....myslcie ludzie!dla nich to wystarczajaca tragedia .. nie upilnowali ... moj maly chodzil jak mial 10 mcy i wspinal sie gdzie tylko sie da nie usieddzial na miejscu na sek,dzieki bogu nic sie nie stalo ale spadl ze schodow np tyle,ze nic sobie nie zrobil....gdzie bylam ?stalam obok,schylilam sie zeby podniesc papierek to byl sekunda..

Gość DO BOZEBOZE
ALE TY JESTES GLUPIA, NORMALNIE NIE MOGE CIEBIE SLUCHAC.............SZKODA,ZE NIE ZDAZYLAM ZROBIC ZDJECIA JAK WYPADA Z TEGO OKNA :( CZY TY JESTES NIE NORMALNA?? KOMPLETNA IDIOTKA....RZECZYWISCIE ZAJEBISTY MATERIAL NA NASZA KLASE.....NA TWOIM MIEJSCU SAM BYM WSZEDL NA DACH TEGO BUDYNKU I SKOCZYL - WTEDY TEZ BY BYL DOBRY MATERIAL DO NASZEJ KLASY. NAJLEPIEJ POINFORMUJ KOLEZANKI,ZEBY WALNELY CI FOTKE JAK LECISZ, TO BY BYLA LEPSZA SENSACJA. FUCKING STUPID BITCH!!!!!!

Gość Bożeboże...
Przecież to podszyw był z ta nasza klasa do cholery!

Gość DO BOZEBOZE
W takim wypadku przepraszam, ale ta osoba ktora to napisala to kompletny idiota.

Gość czy matka dziecka ma na imie
ania ?