Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 i tak sobie mysle ze mam racje

Prezent dla 30 latki na urodziny

Polecane posty

Mam problem jak wyzej.Ide z mezem do kolezanki na urodziny - konczy 30 lat-sa ta nasi znajomi z ktorymi dosc czesto sie spotykamy.Przyznam ze mam ogromny problem poniewaz nie uiem kupowac prezentow zawsze wole dac kase;))Ale w tym wypadku nie wypada.Prosze o jakies pomysly.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 w napi臋ciu czekam
piekna rama do zdj臋cia zawsze ucieszy, jakie艣 fajne 艣wieczniki te偶, co艣 takiego kobiecego co b臋dzie dla niej mi艂a pami膮tk膮, oczywiscie nie jakie艣 badziewie, je艣li wiesz co lubi to mo偶esz kupi膰 jakas szczeg贸ln膮 kolekcj臋 ksi膮偶ek, p艂yt

Udost臋pnij ten post

No wlasnie szczerze to aj nie wiem co ona lubi:)Zanmy sie tak dlugo a teraz mam w glowie pustke...Wszczegolnosci interesuje sie moda ale nie kupie jej ubrania bo to chyba raczej nie wypada.Myslalam nad perfuamami albo jakas bizuteria ale tez nie wiem czy to wypada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w napi臋ciu czekam
perfumy mo偶e kupi膰 sobie sama, zreszt膮 jak jej si臋 nie spodobaj膮? a te, kt贸rych u偶ywa przecie偶 jej nie kupisz???bi偶uteria ju偶 lepsza, zale偶y ile chcesz wyda膰 ale para kolczyk贸w czy wisiorek jaki艣 to te偶 fajny prezent

Udost臋pnij ten post

No wlasnie zastanawiam sie tez nad cena...100zl wystarczy? czy za duzo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂ocista
Spoko. Wisiorek lub kolczyki kupisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem Ci szczerze ja
zawsze, no prawie zawsze kupuje na urodziny kumpelkom tusz do rzes. Z Lancome, a teraz ostatnio z Armani i ZAWSZE wszystkie sa zadowolone. nawet ostatnio na grillu sie smialysmy, ze zapraszaja mnie na urodziny tylko po to bo im sie tusz do rzes konczy :D

Udost臋pnij ten post

Hm.....Tylko ta kolezanka maluje sie na wielkie okazje na codzien w ogole...wiec to raczej odpada bo zanim zuzyje to jej sie to zestarzeje.Eh...powiem Wam co ona zawsze mi kupuje- ostatnio dostalam 2 butelki alkoholu choc nie pije praktycznie...Moze za bardzo sie przejmuje...ale taka juz jestem ze chce wypasc dobrze a nie tak na odwal sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich Jak dla 30 latki w zale偶no艣ci od jej upodoba艅, zainteresowa艅, hobby proponuj臋 i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, kt贸r膮 mog艂a kiedy艣 ogl膮da膰 (warto zapyta膰 delikatnie czy ogl膮da艂a Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZakupoweSzalenstwo
Witaj! Wysy艂am propozycje na 30. urodziny - prezenty, kt贸re s膮 jednocze艣nie oryginalne i 艣mieszne, a zarazem po偶yteczne. 呕ycz臋 mi艂ego ogl膮dania :) http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/c/30-tka/218 Wysy艂ka tego samego dnia lub odbi贸r osobisty tego samego dnia w Warszawie w naszym sklepie w Hali Kopi艅skiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kosmooosik
mo偶e jakie艣 perfumy i do tego mo偶esz do艂膮czy膰 jakie艣 winko, ja zazwyczaj zamawiam online na wina.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bopop
bon do empiku ja bym sie ucieszy艂a, zawsze mog艂abym ksiazke kupi膰. ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ze znajomymi na 30 urodziny kupili艣my kole偶ance prawko z offshoreidcardscom!Jej mina by艂a bezcenna ;) My w sumie te偶 byli艣my w szoku jak je zobaczyli艣my. Jako艣膰 10/10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomy艣l o tym aby sprawi膰 jej oryginalny i ciekawy prezent. 30 urodziny to dobra okazja aby roz艣mieszy膰 kole偶ank臋 i sprawi膰 jej 艣mieszne gad偶ety urodzinowe . Co powiesz na 艣mieszne kieliszki do wina z napisem "wszystkiego najlepszego w dniu urodzin 30 " na pewno b臋dzie jej mi艂o pi膰 wino w艂a艣nie z takiego super prezentu. Mo偶e drewniany stojak na alkohol w kszta艂cie wie偶y Eiffela z kieliszkami oraz karafk膮 na alkohol, z pewno艣ci膮 przyda si臋 na nast臋pne imprezy . Zapoznaj si臋 z wi臋ksz膮 ofert膮 http://sklepzupominkami.com.pl sklep z prezentami, znajdziesz tam 艣mieszne rzeczy, prezenty urodzinowe,nietypowe prezenty na ka偶d膮 kiesze艅 i dla ka偶dego, na ka偶d膮 okazj臋 usmiech.gif

Udost臋pnij ten post