Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfrghnthrynyt

dwa tygodie bez makijazu sprawily ze...

Polecane posty

Gość vfrghnthrynyt

moja cera jest super:D mialam jakas wysypke i na twarzy tez niemoglam sie malowac myc niczym innym procz mydla antybakteryjnego teraz moja cera jest jak pupcia niemowleca jak u 11laatki normalnie coprawda nieuwyzwalam ani fluidu ani pudru tylko roz na policzki i rozswietlacz do cery ale wqagry zniknely polecam

Gość andzia kosmetyczka
pokaż zdjęcie przed i po, ewentualnie tylko po :classic_cool: jakoś ci nie wierze :D

Gość vfrghnthrynyt
ok

Gość VivaMallorca
ja też nie wierze 🖐️ już nie raz, nie dwa odstawiałam kosmetyki i co? i doopa :o

Gość vfrghnthrynyt
zartowalam niejestem ta idiotka ktora wstawia zdjecia na kafe mowie tylko ze polecam tak pozatym nieorzumiem panienek ktore uzywaja fluidow

Gość vfrghnthrynyt
ja robilam tak codziennie mylam nawet twarz mydlem antybakteryjnym cera mi sie strasznie wysuszyla i zaczelo gdzieniedzie odpadacplus mialam ta cholerna wysypke wysypka zniknela ale ja dalej musze jeszcze uzywac tego mydla plus oliwka do twarzy lub sudocrem jako maseczka bo to pomaga no i mi sie poprawilo oczewiscie tez nieraz odtswialam kosmetyki i tez niepomagalo ale dodam ze bralam leki przeciwalergiczne wiec moze to bardziej pomoglo

Gość piczkaxxxxxxxxx
"tak pozatym nieorzumiem panienek ktore uzywaja fluidow" a 2 tyg temu jeszcze rozumiałas ? :classic_cool:

Gość kukukukukukur
bzdura

A ja wierzę :) miałam podobnie tylko troche w drugą stronę :) zawsze miałam bardzo ładną cerę aż do czasu gdy zaczęłam pracę w sklepie i szefowa wymagala żeby jej dziewczyny wyglądały jak wymalowane lale i musiałam używać podkładu, pudru, różu...i po kilku tygodniach cera zaczęła mi sie psuć, wyłaziły mi pryszcze i w ogóle było nieciekawie. Na szczęście praca była tylko na wakacje i potem wszystko wróciło do normy tzn kiedy przestałam sie maźglać tym wszystkim :)

Gość vfrghnthrynyt
pozatym kobitki wydaje mi sie ze to tez zalezy od hormonow itp przeciez kazzdy jest inny ja zawsze mialam''czysta'' cere ze tak powiem wiecej wagrow niz pryszczy ale jak mi juz cos wyskoczy to pozal sie boze raz a porzadnie cos wielkiego

kazdy jest inny, niestety u mnie odstawienie fluidu nic nie dalo, wagry jak sie pojawialy tak sie pojawiaja no i pryszcze tez...najgorsze ze nie moge sie opanowac i czasem jak dorwe lustro to wyciskam strasznie...

Gość Eeerrr...
Hmm..no faktycznie wagrow nie widze, ale koniecznie zacznij stosowac krem przeciwzmarszczkowy..Spojrz na swoje czolo!

Gość ale sciema, na zdjeciu masz
podkład na twarzy..

Gość dokladnie tak jest jak piszesz
na wagry najlepsze sa preparaty z kwasem salicylowym.

bo nie przesusaja, dobrze odkazaja i wchodza wglab porow, by wyczyscic scianki. kwasy owocowe, czy glikolowy, tez sa dobre na odswiezenie cery, ale one nie wchodza tak dobrze jak salicylowy wglab porow. ot cala filozofia. wszystko inne to bajki i mity, aczkolwiek odstawienie kosmetykow zanieczyszczajacych cere zawsze sie przyda. szczegolnie, gdy na pedzlach czy gabkach jest stos bakterii, albo pudry itp. maja w sobie skladniki pochodzenia spozywczego (np. skrobia kukurydziana lub ryzowa w celu matowania) wtedy mamy idealna pozywke dla bakterii.

Gość VivaMallorca
ale zdjęcia przed nie dałaś :P