Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasmutnaaaa;p

czekać?

Polecane posty

Gość onasmutnaaaa;p

czy warto czeekać na to kiedy on ją zostawi? wolałabym żeby był już sam..

Gość LittleMe
Będziesz czekała do 50tki?

Gość onasmutnaaaa;p
on ja zdradza... nie wiem czemu wgl z nia jest

Gość ja miałam .... cos
ustaw sobie date do kiedy bedziesz czekac... jak nie zostawi olej

Gość ja miałam .... cos
"on ja zdradza... nie wiem czemu wgl z nia jest" to tym bardziej nie czekaj i olej

Gość elcia23,
wiesz co? mnie kiedys zalezalo na takim chlopaku, ponad rok modlilam sie kazdego dnia, aby sie rozstal ze swoja dziewczyna, nie moglam patrzec na nich zakochanych razem (wspolne studia), ciagle zdjecia, buziaczki,az tu pewnego pieknego dnia dowiaduje sie ze sie roztsali ;D to bylo tak niemozliwe jak jakis sen, bo jeszcze godzine wczesniej myslalam sobie ze pewnie beda ze soba na zawsze i znow myslalam ze moze jednak cos sie popsuje, ja chyba im to wymodlilam;p takze...glowa do gory;D

Gość oleeeeczkappii
elcia hehe dzięki, poprawiłas mi humor ;D a on z nią jest rok :D ale no jakoś nie mogę znieść ze on znią jest.. taka sierotka marysia z niej ;D

Gość ja-czekam-do-końca-roku
Ja czekam do końca roku... miedzy nimi nie układa sie dobrze, on mówi że nie wie co z tego bedzie, coraz częsciej widywałam go smutnego, bez dawnego blasku w oczach... kocham go, to ze czuje coś wiecej on wie... ja wyjechalam... milczeliśmy jakieś niecałe 2 tyg, teraz on zaczyna sie odzywać, wracam od października.. i zobacze co będzie...

Gość elcia23,
prosze;p no ja tak samo upatrywalam samych negtywow o tej jego laski, patrzylam ze gruba, ze nieladna, ze ma brzydkie wlosy, podtykalam jej zdjecia pod nos moim kumpelom i razem osadzalysmy co ma brzydkiego;p eh kobiety........;p

Gość oleeeeczkappii
nie no ja tam nie mowie ze jest brzydka..ale taki dzieciak z niej ale jakos ona niepasuje do niego... juz samo to ze ja zdradza jest dziwne,, gdyby mu zależało bardzo bardzo to by tego nie robił, prawda? nie wiem juz w sumie... ale czekać i tak będę :)

Gość oleeeeczkappii
ja-czekam-do-końca-roku... ważne że ze soba gadacie :) ja też utrzymywalam kontakt, ale ostatnimi czasy sie cos popsuło... mam nadzieje ze sie odezwie do mnie..

Gość onasmutnaaaa;p
to oleczkaaapi to tez moj nick :P nie wiem ale moja intuicja mi podpowiada ze to juz niedlugo.. pozatym on teraz wyjechal na 4 msc a ona w domu jest bo szkołe ma :D

Gość ja-czekam-do-końca-roku
Milczelismy kilka dni jak ja wyjechałam do rodziny a on ze znajomymi i z nia na kilka dni...choć jednego dnia w nocy dostałam sms... :). Potem jak wrócił odzywa sie cześciej... wiec zobacze co bedzie. Wiem, że miedzy nimi nie jest za dobrze. Ale to on musi zdecydowac. Trzymajcie sie ciepło