Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubiegloroczna panna mloda:)

pierwsza rocznica slubu:)

Polecane posty

niedlugo nasza pierwsza rocznica slubu, dokladnie 18 wrzesnia! jak to szybko minelo. Rok temu przygotowtwalam sie a tu juz pierwsza rocznica. Mam wiec pytanko jak ja spedzic? co kupic mezowi? dajcie jakies pomysly?

nikt nie obchodzi rocznicy slubu?

Gość barbaeara
mojemu dałam wałkiem po grzbiecie,chłopa trza tresować a nie prezenty mu robić

Ja mam pierwszą rocznicę ślubu, dokładnie tego samego dnia co ty. Ja nie pracuję, więc nie mam za co kupić czegokolwiek mężowi. Ale spotykamy się w naszym domu ze znajomymi i rodzicami, zrobię trochę jedzonka, zamówię tort. Jakoś to będzie :P

Gość wyjazd
my postanowiliśmy z mężem że nie będziemy robić sobie żadnych rzeczowych prezentów, tylko na każdą rocznicę gdzieś sobie pojedziemy i miło spędzimy ten czas.

Gość my też mamy obchodzić
wprawdzie to dopiero za 2 miesiące ale zastanawim się powoli jką niespodziankę przygotować, on mi zawsze coś tam kupuje, no może nie jest wymyślny, ostatnio kupił mi perfum a poprzednio srebrną bransoletkę więc takie klasyczne babskie sprawy jednak ja nigdy mu nic nie kupuję bo w sumie nie mam co. Chciałabym coś zrobić takiego innego, to nie trudne bo dla nas nawet wyjście do knajpy jest inne, na codzień mało czasu spędzamy razem. Problemem jest pogoda bo będzie zima więc zimno. Możecie coś zaproponować? Zaznaczam, że finnsowo jest średnio.