Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kika7890

Ja a jego była partnerka... co robić ?

Polecane posty

Gość kika7890

Hej, obecnie jestem w obcym mieście nie mam się komu zwierzyć, poradzić.... Od 2 miesięcy mieszkam z moim chłopakiem u niego. Jest wspaniale poza jednym faktem. Wszędzie widzę pozostałości po jego eks... Jestem bardzo delikatną osobą ciężko mi to olać.. w sumie staram się olewam to już 2 miesiące, ale dręczy mnie to.Chodzi o album pełen jej zdjęć, jeszcze z taśmą pewnie niedawno co je zdjął... w komputerze jest ich pełno ja rozumiem z wycieczek itp. przecież nie jego wina że są na nich razem ale masz też pół nagie jej zdjęcia. Byłam w szoku jak je zobaczyłam. jej dokumenty jakieś liściki w książkach notesach zeszytach.. wszędzie jest ona... Czy ja mam prawo prosić go aby coś z tym zrobił? Czy ja mam prawo być zła z tego powodu, czy jestem chora na zazdrość? Coraz trudniej jest mi z tym żyć, często tracę humor a on nie wie czemu. Pomóżcie...

Gość zamyslona....
Mysle,ze ja tez bym tego nie wytrzymala... sama ogolnie jestem zazdrosna, oczywiscie jesli mam naprawde pod. A rozmawialas z Ni m na ten temat?

Gość zamyslona....
powod* sorki za bledy, spieszylam sie.

Gość byla bylegooo
dziewczyno pewnie ze masz prawo i zadaj tego jaknajszybciej, bo zniszysz wszytsko co jest miedzy wami twoimi humorami, ja bylam taka byla co osaczala swoimi rzeczami obecna;) tyle ze oni sie rozstali i to wlasnie przeze mnie :) dlatego kochana z dobrego serca radze ci zebys natychmiast wszytskie te rzeczy spakowala do pudeleczka i wstawila gdzies na szafe a swojemu chlopakowi powiedz kochanie teraz ona bedzie mieszkala na szafie a ja sie u ciebie zadomowie :D

Gość LittleMe
Masz prawo zrobić mu nawet porządną awanturę, że nie uprzątnął mieszkania zanim Ty się wprowadziłaś.

Gość kika7890
zwróciłam mu tylko uwagę na te pół nagie jej zdjęcia. Na samą myśl o nich trząsa mi się nogi ze strachu i ze złości. On powiedział, że jak mi przeszkadzają mogę je skasować. Nie zrobiłam tego, bo jego zdaniem jemu nie zawadzają. Ja bym chciała, aby on zrozumiał, że to mnie boli. Bo teraz jestem ja a nie ona.

Gość ojojoj...
pozwolił, to skasuj, jeden problem z głowy, widać mu nie zależy na tych zdjęciach

Gość byla bylegoo
kochana faceci to tepe cwoki oni nigdy niczego nie zrozumieja i nie beda rozumiec, sama zrob z tym wszytskim porzadek a o niej zapomnij bo w koncu teraz ty masz to czego ona juz nie ma, wiec ciesz sie tym i sie nie zadreczaj!!! :)

proponuje, nosic koszulke z motto twojego eks, dodatkowo uzywac jako zakladek do ksiazek zdjecia polnagich kolesi ;)

Gość LittleMe
Ustaw na tapecie w kom albo w tel zdjęcie jakiegoś rozebranego faceta i mów że to Twój były.

Gość kika7890
kurcze daliście mi siłę, abym się nie bała tej rozmowy. W końcu jak tak dłużej, pociągniemy to będzie nasz koniec. Ja nie wytrzymam tego dręczenia a on ciągłych moich humorków i smutnych min, nie wiadomo z jakiego powodu. A mi nawet przy najpiękniejszej chwili wystarczy przypomnieć sobie o tym i już czar pryska :(

Gość Zuzanna :)
Kochana oczywiście masz prawo poprosić chłopaka, żeby przynajmniej usunął z widoku pozostałości po eks-dziewczynie. Mnie osobiście nie przeszkadzają pamiątki czy zdjęcia u mojego partnera (a są to pamiątki po żonie) i szanuję to, że ma jakiś tam rzeczy po osobie, z którą spędził parę lat. Choć sam bez mojej prośby pochował stare zdjęcia zalegające w albumach itd. Pomyśl, że za jakiś czas to rzeczy, które od Ciebie dostał będą zalegały na szafkach itd. Głowa do góry ;)