Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SkołowanyON

To tylko niewinny flirt, czy może coś więcej...?

Polecane posty

Gość SkołowanyON

Mam koleżankę w pracy, która od pewnego czasu zaczęła się dziwnie zachowywać w stosunku do mnie. Znamy się zaledwie miesiąc. Jestem nowy w firmie i pewnego dnia tak się złożyło, że razem wracaliśmy z pracy. Spacer po parku, długie rozmowy, później kawa, ciastko. Spędziliśmy razem dwie godziny. Następnego dnia ona mnie unikała. Później jednak zaczęły się z jej strony przypadkowe dotknięcia mojej osoby, ukradkowe spojrzenia, uśmiechy, przynoszenie kawy, herbaty, pożegnania w stylu: ciao amore, zmiana uczesania, ubioru... Wszystko fajnie, pięknie, tylko ona jest mężatką i ma dziecko. Dowiedziałem się niedawno - nie nosi obrączki. Jak myślicie, moje drogie Panie, to tylko niewinny flirt z jej strony, odskocznia od szarej rzeczywistości, test swojej atrakcyjności, czy może... Sam nie wiem co o tym myśleć. Nie chciałbym burzyć jej rodziny.

po 1) nie noszenie obrączki o niczym nie świadczy (ja też nie noszę bo poprostu nie lubie tego typu biżuterii) po2) jak sam piszesz ona jest kobietą - czyli??? chce się podobać po 3) wmawiasz sobie (takie jest moje zdanie) cos czego nie ma.

Gość LittleMe
Szuka kochanka, to widać. Zapytaj kiedyś, mimochodem czym zajmuje się jej mąż, czy gdzie wyjeżdżają na wakacje.

Gość SkołowanyON
Dobrze mi się z nią rozmawia, lubię przebywać w jej towarzystwie. Śmiejemy się z tych samych rzeczy. Tyle, że ona zaczęła się przede mną otwierać - tak jakby szukała we mnie powiernika. Nie mówi mi wszystkiego, ale wnioskuję że jej się nie układa z mężem. W sumie ucinam te jej żale. Nie jestem z tych, którym pasuje przyjaźń.

Gość LittleMe
Uciekaj od niej, szuka pocieszyciela. Nie bądź kolejnym jeleniem na tym forum.

Gość rozsądna jadzia
uhaha, widać trafiła suka na kamień. nie burz jej "rodziny", nikt na tym jeszcze dobrze nie wyszedł. a Ty widac jestes rozsadnym facetem.

Gość przestan sie z nia spotykac
dobrze ci radze. ona sie chce dowartosciowac twoim kosztem, moze nawet szuka romansu. zgadnij co powie swojemu mezowi, jak sie tamten dowie, ze macie sie ku sobie?

Gość k,pokop
mezatki to najwieksze dupodajki, chce pewnie na boku podupczyc, a potem udawac na niedzielnych spacerkach idealna rodzinke

Gość Misrotka
Szuka romansu, wiem, że faceci czasami myślą czymś innym, zamiast rozumem, ale nie angażuj się w to. Wiadomo, że to jednak jej wina, że tak niszczy rodzinę, ale nie dokładaj do tego swoich 5 groszy. Ostudź tą relację, sprowadź do koleżeńskiej stopy, utnij flirty, bo one bardzo rzadko są niewinne.

Gość DOROta w sloncu
Sadze,ze podobasz jej sie, zauroczyla sie Toba, widocznie tez stwierdzila,ze fajnie sie z Toba rozmawia i trudno powiedziec jak sie to dalej rozwinie tzn. czy ona chce tylko dobrego kolege z Ciebie zrobic czy jednak czeka na rozwoj wypadkow w drodze do romansu ... Raczej odradzam flirt/romans, raz,ze razem pracujecie a wiadomo w jednym miejscu zatrudnienia nie jest latwo utrzymac w tajemnicy a dwa ona jest mezatka z dzieckiem, wiec po co Ci taki balast ? !

Gość sdaaaaszxzxxzcx
Zapytaj ją wprost do czego zmierza.

Gość gościu........................
Pogadajcie szczerze - powiedz co Ci się nie podoba i otwarcie zapytaj jakie ma zamiary ;)

Gość nie ma niewinnych flirtow
laska ewidentnie czegos od ciebie chce. i nie mam tu na mysli wysluchiwania jej zalow, tylko cos znacznie powazniejszego. jesli lubisz lody, to masz szanse na takie z bita smietana ;)

Gość cholerny ptok
puknij ją chłopie

Gość moze ona szuka tylko frajera
do wyplakiwania? uwodzi cie, trzyma na smyczy, aby sie dowartosciowac, a tylka i tak nie nadstawi? sproo jest tego typu kobiet-wampirow energetycznych. nie daj sobie wciskac kitu, nie wysluchuj zali jaka to ona nieszczesliwa. masz ochote, zabaw sie z nia w lozku - pod warunkiem, ze nie zalezy ci na opinii w pracy.

Gość nie daj sie, laska sie
Toba pobawi, a pozniej porzuci i bedzie wielki smrod w pracy jak wyjdzie wasz romans na jaw. ogolnie nie polecam takich "ukladow".