Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkkkkkana

mamusie - JAK DŁUGIE MACIE WLOSY?

Polecane posty

Gość Kobiety z dłuższymi i długimi
Kobieta, którą wymieniłaś (nie widziałam jej wcześniej, bo nie oglądam seriali) jest faktycznie atrakcyjna, ale nie dzięki fryzurze, a rysom twarzy i figurze. Z dłuższymi włosami (nawet lekko za ramiona) byłaby atrakcyjniejsza. Osobiście uważam, że obecna fryzura dodaje tej kobiecie zbędnych 8-10 lat.

Berry również, w długich wyglądałaby młodziej i mniej poważnie. Ale to oczywiście jej wybór.

tutaj masz linka z janine z długimi włosami, sorry ale to już nie jest to.. http://www.nndb.com/people/905/000025830/ Berry według mnie też dużo lepiej wygląda w krótkich włosach, w długich jest ładna ale pospolita.. Linki znalezione na szybko http://www.uroda-wdziek.pl/fryzury/fryzury-damskie/fryzury-gwiazd/halle-berry-dlugie-z-grzywka.html http://www.hot-tapety.pl/zoom/299/halle_berry/1280x960/

Ależ to są bardzo stare zdjęcia nie modnych już fryzur. Jedna na Dr. Queen, a druga na Michelle Obamę. Nie zgodzę się, że w krótkich jest im lepiej. Długie bezwzględnie rządzą, tylko trzeba je z głową układać. Na pewno wszelkie tapirówki, grzywki i modelowane "hełmy" urody dziś ludziom nie dodają. Tak noszono się kiedyś. Dziś dłuższe fryzury wyglądają atrakcyjniej. Jasne, że można mieć długie włosy i stylizować je na "starszą panią", ale z tych samych włosów można wykrzesać coś młodzieńczego i delikatnego.

No cóż Janine grała w przystanku Alaska na początku lat 90-tych. Obie fryzury krótka i długa są dlatego właśnie z lat 90-tych. Co do Berry to nie wiem które zdjęcia są najbardziej aktualne.. No ja Ciebie nie przekonam a Ty mnie.. :D

Podobnie mężczyźni z dłuższymi cieniowanymi włosami wyglądają młodziej i bardziej atrakcyjnie niż ci z krótkimi lub maksymalnie krótkimi, albo łysi. Włosy to ozdoba. Szkoda tylko, że tak wielu nie zdaje sobie z tego sprawy.

e dam gadasz Kojak zajebiście wyglądał jako łysoń a z włosami to juz nie był ten facet... nadal się upieram, że wszystko jest kewstią typu urody.

Gość tatusiek_dziewuszek2
Ja preferuje kobietki z dlugimi wlosami. Żona po urodzeniu córki sciela do ramion, bo mówiła ze jej przeszkadzaja.Wyglada ladnie,ale to juz nie to jak opadaly jej na plecy i tak seksownie je odgarniala.....

Kojak wyglądał jak emerytowany policjant. :) Serio.

Kobiety z dłuższymi i długimi >> sądząc po Twoich wypowiedziach podejrzewam, że musisz być jeszcze bardzo młodziutka, co atakiem wcale nie jest :) Dla mnie niektórzy dojrzali faceci są dużo bardziej seksi niż młodzieniaszki.

No nie taka znowu młodziutka. Lubię też i dojrzałych facetów, ale z dłuższymi ładnie uczesanymi włosami, choć nie ukrywam że częściej oglądam się za młodszymi. :)

Portman w długich wygląda młodziej. Mogłaby je tylko ładniej układać. Loki, grzywy, przedziałki po środku głowy i włosy za uchem jej nie służą, ale zaskakująco dobrze jej w długich spiętych częściowo z tyłu głowy - tj.fryzurze "na Dunkę/Szwedkę". http://themurrayfiles.files.wordpress.com/2011/02/natalie-portman.jpg Tylko powinna je jeszcze trochę wycieniować i lekko podkręcić prostownicą albo lokówką.

Kobiety z dłuższymi i długimi >> no ja się nie dziwie, że częściej spoglądasz na młodych mężczyzn bo u nas w Polsce niestety faceci z wiekiem przestają o siebie dbać :O ale zdarzają się rodzynki i jest na czym oko zawiesić. Jeżeli mężczyzna ma charyzme, ten błysk w oku to długość włosów ma dla mnie drugorzędne znaczenie może miec kite do pasa albo być łysoniem :D byle nie miał zaczeski :P

Lekko, w sensie - żeby uzyskać delikatny naturalny skręt jak po mżawce, a nie burzę kosmatych loków, jak u pudli wystawowych.

A kto powiedział, że rozglądam za Polakami? :)

się (mi uciekło) :)

Boooże długowłosy facet :o Kobiety z dłuższymi i długimi - tak , tak, same długowłose, naturalne , farbowane i spod nożyczek salonów paryskich, w ciuchach od gucciego i najlepiej z niedowagą. Nie lubie takiego jednostronnego krytycyzmu :o Świadczy o bardzo zawężonej perspektywie patrzenia na świat. Ja to katuje moje włosy całe życie :( Od krótkich sterczących białych z czarnymi pasemkami, po długie do pasa czarne , czerwone tudzież mieszanina obu. No i teraz jestem kolejny raz w przejściowym momencie czyli odrastania po ścieciu przez wyniszczenie :o No ale szybko rosną, już do ramion, czarne. Ale wypadają okrutnie, nie wiem co będzie po ciąży :(

Kobiety z dłuższymi i długimi >> a mi się wydaje, że w długich włosach Natalie wygląda ładne ale zwyczajnie. Mi podoba się bardziej w krótkich. Naprawde nie dojdziemy do konsesnusu :D

Są gusta i guściki. Każdy ma prawo wyboru. Tobie się podoba to czy tamto, a mnie nie i tyle.

Angelowa, to ty chyba przystojnego mężczyzny w życiu nie widziałaś. Wszytko przed tobą. :)

Gość głupota z tym ścinaniem
ja mam 2 dzieci i nadal mam włosy do pasa! i powiem jedno, to jest bardzo wygodne, zaplotę warkocz...zrobię koka i mam święty spokój z układaniem! włosy mam bardzo suche, więc nie muszę ich często myc, dlatego dla mnie to bardzo wygodna fryzura!

Oj widziałam i leży obok mnie każdej nocy :) Facet ma być facetem, a nie to co teraz po ulicach łazi- spodnie rurki, obcisła rózowa koszulka i zapuszczone włoski wypazurkowane bleh. Nie mówiąc o tych wogóle długowłosych poczochranych..bleh Dobrze, że o gustach sie nie dyskutuje ;)

Ja natomiast mam włosy do ramion, lekko pocieniowane, i co ważne, proste jak "druty" co duzo mi ułatwia ;) Na codzien chodze uczesana w kucyk, niestety nie mam czasu na jakies stylizacje, tylko związuje je w kitke i koniec. Pewnie większosc mam ma tak samo jak ja :)

Gość szczęśliwa mamusia czy ta
liczba w Twoim nicku to Twój rocznik?

Gość szczęśliwa mamusia czy ta
kurczę, jeśli tak i jeśli wszystkie dzieci urodziłaś, to chylę czoło, gratuluję i zazdroszczę;)