Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestjakostak....

pije piwko ze smutku ;(

Polecane posty

Gość jestjakostak....

myslalem ze to bedzie piekny dzien, ze zrobie krok do przodu w zwiazku z pewna dziewczyną a tu raczej koniec tej 'znajomosci'... od jakiegos czasu staralem się o wzgledy pewnej damy, w sumie sam fakt ze przez 2 miesiace tylko 4 razy sie ze mna spotkala powinno mi dac do myslenia, ze raczej nie chce nic wiecej.. no ale coz, nie dawalem za wygrana no i dzisiaj sie spotkalismy- umowilismy sie ze pojedziemy na basen, no i tak tez sie stalo.. myslalem, ze ja tam troche przybajeruje, jakies macanki w wodzie, smarowanie kremem plecow itp.. a ona TOTALNIE ZADNEGO KONTAKTU FIZYCZNEGO NIE CHCIALA!!! jak juz cos probowalem dzialac to się odsuwala itp.. kurwa mac mam dola, juz wiecej sie do niej nie odezwe zakupilem 4pack żubra i opijam.. a niech mnie chuuj , kolejna porazka :/

Gość Lilly Evangeline**
pewnie cie wyczuła, ze tylko macanki ci w glowie :P

Gość hehe12345
No nie, jakiś dziwny jesteś, jak chcesz łatwą panienę nic nie wartą to chyba wokół jest ich pełno, wystarczy się dobrze rozejrzeć. A porządną dziewczynę nigdy nie wyrwiesz macankami

Gość jestjakostak....
ale gdyby tez cos chciala, gdybym ja krecil czy cokolwiek to by sie nie opierala przed takimi zabawami.. typu zapasy w wodzie, czy chocby smarowanie kremem pleców

Gość DOROta w sloncu
ile masz lat ? 13 ? :o

Gość jestjakostak....
23, ona 21

Gość DOROta w sloncu
umowila sie z Toba na kolejne spotkanie ? jesli nie, to przelknij tym piwem porazke i startuj do innej, ale tym razem moze na basen sie juz nie umawiaj ....