Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona27wawa

Sperma na tamponie, a ciąża...

Polecane posty

Gość Ona27wawa

Hej Kochani, wiem ze to glupie ale dalo mi do myslenia... Kochalismy sie wczoraj z narzeczonym, okres mi sie skonczyl ale zawsze przez ostatnie 2 dni z przyzwyczajenia i tak wkladam male tampony w razie W. Wczoraj kochalam sie z moim Miskiem i sperma pociekla na otwary wczesniej tampon ktory po chwili wsadzilam sobie do pochwy ( 5 min max)> Gdy mi powiedzial ze na tym tamponie byla jego sperma od razu go wyciaglam... ale teraz mamy watpliwosci czy przez cos takiego moglam zajsc... Jak myslicie? Wiem ze glupia sytuacja ale oczekuje powaznych odpwiedzi...

:D No kurde wiesz szansa może być chyba :D Ale bardziej zastanawiają mnie szczegóły tej sytuacji... co robił Twój otwarty tampon w zasięgu strzału?? :D :D :D

Gość APOEL Nikozja
po chuj Ci tampon w cipie po okresie. Ale laski są glupie:O

Gość Astoria1985r
"Ale bardziej zastanawiają mnie szczegóły tej sytuacji... co robił Twój otwarty tampon w zasięgu strzału??" Właśnie :D :D :D A po okresie to raczej marne szanse. Choć czasem jest 1 na milion i się akurat trafia.

Gość Powiem Ci, ale
Napisz jaki masz długi cykl i ile dni masz okres zazwyczaj

Gość Powiem Ci, ale
Laski czasem spermą od robienia loda się w domu zapładniają, więc to nieprawda, że plemniki umierają tak szybko. Napisz ten cykl

Gość omgghjahaha
ciaza ja chuj:-P

Gość Killerus
Nie wiem co ty tam miałaś z biologii ale po okresie zajście w ciążę jest teoretycznie niemożliwe

No właśnie "teoretycznie" 🖐️ Mam dwie koleżanki co zaszły jedna jeszcze w czasie krwawienia, druga dzień po zakończeniu miesiączki 🖐️