Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelina26

co ważnijesze charakter czy wygląd.?

Polecane posty

Gość Angelina26

Zaczełam spotykać z pewnym chlopakiem, jest to chłopak bardzo dobry kulturalny uczynny w wstosunku do dziewczyn i do tego dosyc bogaty i pracowity. Jednak jest do tego taki "ciapkowaty", małomówny... i co najwazniejsze nie jest zbyt ładny( musiałby popracowac troche nad sobą) no nie podoba mi sie;/ . NIe wiem co robic z jednej strony wiem zebym miała z nim dobrze z życiu ale nie wiem czy ja cos do niego poczuje bo jak narazie to nic poza sympatia... babcia mnie meczy w domu zebym wychodziła z aniego za ma bo nie ma na co czekac. bo juz stara sie robie.. czy był ktos w podobnej sytuacji i co wybrałyscie??

Gość ejj noo
hmm najwazniejsze to poczuć coś... mozesz dac mu szanse, pospotykac sie z nim, gdy cos poczujesz jak najbardziej badz z nim, ale jesli nie to go zostaw. nie mozna byc w zwiazku tylko dlatego zeby z kims byc, bo i tak nie bedziesz szczesliwa, musi ci sie podobac , nie musi byc przystojny ale tobie MUSI sie podobac.

kobieta dodaje pewnosci siebie wiec pewnie bedzie odważniejszy i zmieni sie na lepsze ; ) a tez widac typ faceta ktory słucha i z checia zmieni sie dla ciebie

Gość Angelina26
dzięki z sumie nie zaszkodzi się troche pospotykać.. moze jak go namówie na soczewki kontaktowe i ścięcie włosów to bedzie ladny chłopak..

Gość papaapappapaapaa
W życiu bywa różnie. Poczekaj, daj Wam trochę czasu. Spotykaj się z nim. Ale jeśli Ci się nie podoba, nie przyciąga Cię do niego to raczej nic z tego nie będzie.

Gość Angelina26
za nim on sie zbierze zeby mnie namietnie pocałowac to sie troche zejdzie..

to mu pokaz ze chcesz pocałunku : ) po prostu facet pokazuje ci ze nie podrywa cie dla seksu tylko dla ciebie : )

Gość Ja odpowiem na temat.
Hm, wydaje mi się, że facet woli wygląd u kobiety, a kobieta woli charakter u faceta... :P

Gość Angelina26
masz racje on jest naprawde porządny facet i nie chce chyba wywierac na mnie presji.

wiem to bo sam taki jestem :D no niestety nie jesteśmy przystojni ale mozna nam zaufac bo jesteśmy dobrzy i dbamy o swoje :)