Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janette1234

Czy para powinna razem opuszczać wesele?

Polecane posty

Gość janette1234

Mam takie pytanie: bylam z chlopakiem na weselu. Na poprawinach w niedziele impreza skonczyla sie o 22, ale ludzi jeszcze pare zostalo i siedzieli. Ja chcialam wracac do domu, poniewaz na drugi dzien musialam wstac na 6 do pracy. Najpierw przez pol godziny czekalam az zadzoni po transport, az w koncu wpadl na pomysl, ze jada jego znajomi i zebym sie z nimi zabrala, a on zostaje. Wydaje mi sie ze mezczyzna jezeli przychodzi z kobieta na impreze, szczeoglnie taka jak wesele, to powinien razem z nia wyjsc i odstawic ja do domu... CO o tym sadzicie?

Gość inna28
tak masz racje jednak alkohol robi swoje i różnie ludzie robią i myślą są pary co dziewczyna musi faceta ewakuować z wesela za dużo %

Gość oczywiście1
masz rację oczywiście

Gość janette1234
Tu nawet nie chodzilo o alkohol, bo zadne z nas wtedy duzo nei wypilo... Tylko o jego brak swiadomosci jak powinien sie zachowac mezczyzna....

Gość msna
tez tak mialam , ale po paru imprezach uswiadomilam mu jak powinien sie zachowac i co wypada...faceci sa jak dzieci

Gość janette1234
do msna : jak mu to wytlumaczylas, ze zrozumial?:)

Gość zgaga20
po prostu mu powiedz szczerze co tym myslisz, ze nie wypada, ze nie ladnie, ze poczulas sie glupio ze cie odsyla z kims tam. jak ma troche rozumu to zrozumie, tylko powiedz mu to normalnie bez pretensji. czasem im trzeba na prawde tlumaczyc jak dzieciom :)

Gość qwertyuioplkjhgfd
a gdzie było to wesele?:)

Gość janette1234
No on mi tlumaczy, ze sa jego znajomi... ze jak ja bym byla u znjomego na weselu, a on by musial wrocic wczeniej ( o ile wczensiej mozna nazwac 22 na poprawinach) to nie mialby nic przeciwko zebym zostala.... Pomijajac to ze ja bym tak nie zorbila, to przeciez on jest facetem i uwazam ze powinien dbac o swoja kobiete...

Gość msna
przeczytaj ksiazke kobiety sa z wenus mezczyzni z marsa...ta ksiazka uswiadomi cie ze oni troche inaczej mysla, oni nie czytaja w naszych mysllach i nie umieja sluchac miedzy slowami, z moim rozmawiam tak jak z przyjacielem i mowie mu wprost i nawet juz nie probuje sie obrazac bo i tak nie domysli sie dlaczego tak zrobilam:)

Gość zgaga20
22 to rzeczywiscie nie jest wczesnie jesli chodzi o poprawiny. ale skoro przyszliscie razem to nie dziwie sie ze chcesz zebyscie razem wyszli. a to bylo wesele z Twojej czy z jego strony?

Gość janette1234
to bylo wesele naszych znajomych, a w sumie to bardziej jego kolegi z klasy z liceum. Ale tam bylo duzo naszych wspolnych znajmoych mozna powiedziec:) Ja nie chce sie obrazac, powiedzialam mu ze moim zdaniem to jest dziwne, on ze jego normalne... i na tym sie skonczylo. Nie chcialam ciagnac tego tematu, ale zastanawialo mnie jak inni to postrzegaja, bo ja poczulam sie troche glupio wtedy....

Gość msna
autorko mozesz teraz mu suszyc glowe , ze jak on postapil, ze jak ty sie w tedy poczulas, ze bylo mu to obojetne czy bylas przy nim czy nie, ze dobrze wiedzial ze idziesz do pracy itp....ja tak swojemu zawsze po mowie ( jesli zrobi cos nie tak) pozniej to nawet nie probuje tego bledu popelnic:)

Gość msna
nie zostawiaj tak takich tematow bo on bedzie dalej popelnial te bledy , a ty bedziesz czula wieksza zlosc do niego...mow zawsze mu co ci nie pasuje, nie trzymaj tego w sobie , jestescie partnerami w zwiazku

Gość janette1234
To było w ten weekend:)

Gość janette1234
dzięki msna, ja staram się od razu mówić, co mi nie pasuje, a wtedy dowiaduje sie ze sobei cos wymyslam i marudze i on sie tylko wkurza... i do niczego to nei prowadzi....

Gość msna
zacznij rozmowe tak( np.gdy bedziecie lerzec w lozku) wiesz kochanie, tylko nie wkurzaj sie ze cos sobie wymyslam, po prostu chce ci wytlumaczyc jak sie poczulam, wiem ze nie czytasz w moich myslach wiec posluchaj mnie przez chwile....

Gość rtgthrth
nawet jesli ma inny sposob myslenia niz ty i wydaje mu sie ze to normalne zachowanie, to jednak powinien uszanowac twoje uczucia jesli bylby w porzadku. a tak to burak jest krotko powiem