Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie pewna

Test ciążowy-problem

Polecane posty

Gość Nie pewna

Witam wszystkich:-) Chciałabym o coś sie zapytać bo mam watpliwości.Wczoraj wieczorem zrobilam test wyszła jedna kreska jednak dzisiaj raano spojrzałam i jest druga ale bardzo blada nie jest ona zabarwiona.czy może być to ciąża????

Gość zgaga20
chyba na kazdym tescie jest napisane zeby nie zwracac uwagi na wynik pozniej niz po jakims tam danym czasie. sprawdza sie po kilku minutach i to jest wynik. dalej wynik moze sie zmienic ze wzgledu na dalsze reakcje chemiczne zachodzace w teście

powtórz test najlepiej rano. Wynik odczytuje się po max 5-10min. w ulotce testu jest napisane, że później mogą zachodzić reakcje i rzeczywiście ja kilka razy tak miałam, że po 2-3godz. druga krecha była. Za pierwszym razem się ucieszyłam, ale badanie krwi zaprzeczyło

Gość Nie pewna
no tak pisało że wynik po 5 min a po 10 min cokolwiek by nie wyszło to test jest nie wazny.tylko okres mi sie spozmia juz 2 tyg nawet troche wiecej i warjuje przez to i wkrecam sobie ze jestem.Dziękuje za odpowiedzi:-)

po dwoch tygodniach od terminu miesiaczki test powinien byc juz wiarygodny i ew.ciąze wykryłby bez problemu

Gość Nie pewna
no też tak wlasnie myśle że jak tyle czasu od okresu to bylyby 2 kreski odrazu ale okresu ciągle nie ma i juz warjuje

ja tak mialam a teraz jestem w ciazy. ale najlepiej zrob jeszcze raz test jutro lub po jutrze ;)

Gość Nie pewna
glorias no to teraz mnie wystraszyłaś

a nie chcesz tej ciazy ? to przepraszam....dla mnie to był szał radości :)) zrobilam test rano...byla jedna kreseczka...zasmucona poszlam spac dallej....wstalam...cos porobilam i chcialam test wyrzucic...spojrzalam...a tam druga kreska....taka blada bardzo....oszalalam...nie wiedzialm co robic.... poszlam po drugi test....i zrobilam po jakis 8h...teraz przy nim czekalam..i pojawila sie znowu druga blada kreska...po kilku dniach powtorzylam juz byla mocna....jestem w 18tc teraz ;D

Gość Nie pewna
No właśnie o to chodzi że nie chce.tylko raz zrobiliśmy to z moim facetem bez zabezbieczenia tzw stosunek przerywany ah gupia byłam ze sie zgodziłam.jesli jestem w ciąży to nie wiem co zrobie:(:(:(

Gość Nie pewna
do LuxLux:co masz tak dokładniej na myśli??