Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djfdfsdfff

podobal mi sie bardzo pewien chlopak, ale dowiedzialam sie

Polecane posty

Gość djfdfsdfff

ze nikomu sie wiecej nie podoba, kazdy a wlasciwie kazda uwaza go za brzydkiego i przez to i stracilam do niego pociag :/ chcialam go zaprosic na wesele ale tym bardziej teraz juz nie mam na to ochoty skoro wszyscy twierdza ze jest brzydki. w dodatku nie mam nikogo innego aby zaprosic.

Gość bolek.
ile Ty masz lat???

Gość czarna5678
djfdfsdfff to od ciebie zależy z kim pójdziesz na wesele,to że jest brzydki to nie znaczy że nie możesz z nim isc bo wygląd nie ma znaczenia liczy sie charakter

Gość djfdfsdfff
a co najdziwniejsze ja go nie uwazam za brzydkeigo, uwazalam go za calkiem przystojnego i az sie zdziwialm gdy dowiedzialam sie wszyscy uwazaja go za paszteta..

Gość czarna5678
to czemu sie zastanawiasz czy iśc z nim na wesele?? to tobie się musi podobać a nie komuś

Gość djfdfsdfff
no wiem wlasnie.. ale nie chce aby kazdy sobie w duchu myslal z obecnych znajomych, kogo ona przyprowadzila.. :o zwlaszcza ze jest to wesele brata gdzie bedzie cala rodzina znajomi sasiedzi. wszyscy beda mnie znac tam

Gość ale się uśmiałam..............
Moja córka miała chłopaka najprzystojniejszego w okolicy i go rzuciła dla takiego brzydala w którym bezgranicznie się zakochała. Moja córka piękna, wyglądali dosłownie jak piękna i bestia:P. Ten brzydal ją rzucił jak się dowartościował:P. Ona umierała z miłości do niego:P Dziś znów na swoich torach, ma fajnego gościa. Jeżeli byś go kochała wygląd nie miałby znaczenia i co inni myślą:P. Moja córka tego brzydala kochała, ba nawet ja go polubiłam ale takiego bólu jak on jej dał jak on ją zostawił. Na szczęście dziewcze niespełna 20 lat, to to przeżycie dało jej tylko doświadczenie. Rozumiałbym, gdyby rzucił ją ten przystojny i jej ból, ale takiego cierpienia u dziecka z powodu, ładna laska brzydki on, to ja nie przeżyłam. Widocznie tak bardzo Ci się nie podobał, bo moja córa uważała, że brzydal jest najśliczniejszy:P:P

Gość czarna5678
hmm..nie możesz tak do tego podchodzić,napewno bedzie wszystko oki zobaczysz.Trochę wiary w siebie :)

Gość asasassdsdfdfdfdf
przynajmniej zadna ci go nie zabierze ani nie ebdzie sie do niego dostawiac ;)

Gość djfdfsdfff
dziekuje :) ja mam cos takiego ze latwo mna manipulowac, nie mam wlasnego zdania i wlasnej opinii, jak ktos mi cos powie to zaraz to biore do serca i przejmuje sie, zapominam o tym co ja mysle i biore tylko pod uwage zdanie innych, dlatego tak sie tym przejelam.

Gość djfdfsdfff
haha, dzieki ale pocieszenie :(

i obawiam się, że dla brzydala rzuciłaby obecnego, a tego bardzo polubiłam:P Jednak muszę przyznać, że po poznaniu bliższym brzydala miał w sobie to coś i dało się go lubić:P

i nawet wtedy nie wydawał się taki brzydki:P