Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiojona

komu sprawdziła się wróżba z obrączki?

Polecane posty

Gość fiojona

komu sprawdzila się wróżba z obrączki i co wam wyszłlo? imikę męża, wiek wyjścia za mąŻ itd. Bo mi narazie się wszystko sprawdza ale męza nie mam.

Gość buraczankaaaaaaaaaaaaa
mi sie sprawdza poniekad rok temu miala wywrózone ze bede dlugo czekala na dziecko i bede mialam tylko syna ponikad to prawda bo staram sie juz ponad 3 lata i obecnie sie lecze

A jak sie wróży z obrączki imię męża, wiek wyjścia za mąż itp? Ja znam tylko jak sie wróży ilość i płeć dzieci. Mnie wychodzi trójka; syn, córka, syn- zoaczymy. Narazie mam tylko syna wiec w 1/3 sie sprawdzilo :P

Dla mnie to bzdury, chociaż dawno temu "wróżyłam" sobie z mężem i wyszło nam obydwojgu dwie dziewczynki i dwóch chłopaków, póki co jedna córka jest, druga w drodze :P A tak poważnie to nic innego jak zbieg okoliczności.

wiek wyjścia za mąż- już nie pamiętam 24 czy 25, a rzeczywiście miałam 20 płeć i ilość dzieci- dziewczynka, dziewczynka, chłopiec- póki co jest jeden chłopak :)

Gość ergreg
fiojona, zaniżasz średnią intelektualną tego forum

Gość nastasmera
mimo tego ze niekturzy wchodzą na forum by obrażac innych ja również jestem ciekawa co wam wyszło

Gość u nas wyszło inaczej
zamiast córki dwóch synów za jednym zamachem się urodziło... Córki nigdy nie miałam, czyli nie udały się wrózby.................

Gość Ana BELLA
Mi wyszło wg wróźby SYN, CÓRKA, SYN. Mam już synka :) teraz boję się ciąży z uwagi na to, ze mogą być bliźniaki :P w rodzinie są....

Gość fhigsiug
jak się wróży z obrączki?

Gość wy naprawde jestescie
mnie wyszlo jedno dziecko w wieku 21 lat i brak meza :O na szczescie pierwsze dziecko ur w wieku 27 lat a drugie w wieku 29 lat :) no i oczywiscie mam meza. Dla mnei te wrozby to bzdury i tyle. Glupie jestescie, ze w to wierzycie.

Gość gość
Niestety bzdura!!! Obrączka cały czas pokazuje mi syn, córka, córka. Mam syna, córkę i teraz będzie chłopak na 100% !!! Dodam jeszcze a propos wróżenia z literki "v" w oku- niby w lewym na dziewczynkę- mam w lewym a bedzie chłopak.

Gość gość
mi sie sprawdzila. wychodzilo syn corka. pierwsza ciaze poronilam- to byl synek. druga szczesliwie zakonczona- coreczka. po poronieniu wrozylam sobie jeszcze raz i wyszla tylko dziewczynka

Gość gość
Mi sie sprawdzila tylko ilosc dzieci i plec pierwszego dziecka. Na moje to podswiadomosc nic innego

Gość gość
Zastanawiam sie,jak odniesc sie do tej wrozby,bo wyszla mi dziewczynka tylko.Mam corke juz,ale potem bylam dwa razy w ciazy i usunelam czy w takim przypadku robic dalej wrozbe mimo ze stanela obraczka?

Gość gość
Ja również jestem zadowolona z wróżby robionej u Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Nie boicie sie tobic takich wrozb ? Wierzycie w Boga?

Gość gość
Już po pierwszej rozmowie telefonicznej z wróżką z wrozkadiana.pl przeżyłam niemalże duchowe oczyszczenie, spojrzałam z boku na swoje życie i odkryłam swoje prawdziwe cele i pragnienia. Wszystko zaczęło się układać w spójną całość.