Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona truskawka__

Jak to jest na tych wycieczkach z biurem podróży ?

Polecane posty

czy np. jak pisze że w pierwszy dzień zwiedzanie bla bla bla drugi dzień wyjazd na coś tam coś tam, trzeci dzień zwiedzanie znowu czegoś, to czy ja musze na to wszystko jechać ? Czy mogę sobie np. zostać w hotelu i po prostu odpoczywać na plaży jak nie chce łazić i jezdzić autobusem na jakieś zwiedzania ?

?

Gość taka sobie żoneczka
jeśli jest to wycieczka objazdowa to musisz jechać bo każda noc jest praktycznie w innym miejscu, jeśli cię to nie interesuje to jedź na wczasy i ewentualnie wykup wycieczkę fakultatywną

ach no tak :/ ale to chyba zawsze wieczorem jest powrót do naszego hotelu, bo gdyby tak było że jednak jest powrót to czy oni robia problemy jak się nie chce jechać ?

wycieczka fakultatywna to jaka ? Bo ja się w sumie tak sama boję jechać a z biurem podróży to w każdej ofercie jest zwiedzanie a ja wolę odpoczywac. Wytłumaczcie mi jak to zrobić i jechac jednoczesnie z biurem podróży ale też nie zwiedzać niczego tylko się byczyć ?

Gość taka sobie żoneczka
że możesz wykupić a nie musisz twoja sprawa..ale to wybierz wczasy a nie wycieczkę objazdową wtedy wypoczniesz na plaży

ok dzięki za pomoc :)

aa i jeszcze jedno lepiej się osobiscie przejsc do biura podróży czy załatwić wszystko w internecie na stronie biura ?

no niby można wybrać wczasy ale w odległe miejsca to nierealne praktycznie każda wycieczka do kenii czy na dominkane to zwiedzanie nie ma mowy o wycieczka wypoczynkowych w takich miejscach :/