Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość trhth

patrzcie mamy jak się dzieci wychowuje

Polecane posty

Gość trhth

Niecodzienne metody wychowawcze zastosowała wobec swojego syna pewna Australijka. Zmusiła dziecko do noszenia koszulki z napisem "uwaga złodziej", aby oduczyć go kradzieży podał portal telegrach.co.uk. Chłopiec w wieku koło dziesięciu lat siedział w popularnym parku w mieście Townville (na północy stanu Queensland) z przyczepionymi uszami Shreka i napisem na koszulce głoszącym "Nie ufaj mi. Okradnę Cię ponieważ jestem złodziejem". Jego rodzice w tym czasie nieopodal jedli lunch. Jak przyznaje matka, była to forma kary. Akcja wywołała oburzenie innych rodzin spędzających czas w parku. Diane Mayers, jedna z odwiedzających park matek, była tak oburzona, że powiadomiła służby ochrony dzieci. Chłopiec siedział ze spuszczoną głową. Przechodnie śmiali się i żartowali z niego. To było upokarzające powiedziała Mayers. - Rodzice zadali sobie dużo trudu, żeby to przygotować, napisy były wydrukowane i zalaminowane po obu stronach koszulki dodaje. Jak przyznaje matka chłopca, była to kara za kradzież. Od trzech lat mamy z nim problemy. Po prostu kradnie w sklepach. Zaprowadziłam go nawet na policję, żeby zobaczył jak traktuje się złodziei, ale to nie pomogło mówi matka. - Mam nadzieję, że wstyd oduczy go kradzieży. To miała być lekcja, której szybko nie zapomni dodaje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować