Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutnaaa!

NIe podniecam męża

Polecane posty

zresztą jak można nie mieć doła kiedy przyszłam do niego siadłam mu na kolanach( byłam w bieliźnie) zaczęłam całować a telewizor był włączony on mówi że nie da rady bo ciężki dzień i woli film pooglądać( gdyby to było sporadycznie) tak jest bardzo często no chyba ze zrobię mu jakiś masaż lub coś innego. powiedziałam mu dzisiaj że mnie odtrąca coraz częsciej

Gość zaufanie
dziewczyno jebinij faceta z ktorym nie jestes szczesliwa !!!!!!!!!!!!

Gość Smutna!
nie jestem z nim szczęśliwa ale go kocham - chore

Gość slovik
pewnie facet niema ochoty myslac ze tyle kolesi cie mialo przed nim

Gość uno_dos_tres
może ma jakis kryzys i nie chce o tym na razie mówić? poczekaj, nie naciskaj, zajmij sie trochę sobą. facet może mieć jakis problem z potencją, a wlepia sie w duże cyce, by se udowodnic, że jeszcze może?

Gość romek;)
jest lato, ubieraj sie tak żeby eksponować piersi, tak zeby przebiły się sutki. chłopaki się zawsze mimowolnie ogladaja za takim widokiem. nawet, gdy nad nimi góruje twarz shrecka. zrób innym troche frajdy, a twojego bedzie szlak trafiał. wrzuć se na luzzzzz.

staram się ubierać atrakcyjnie , on nie jest zazdrosny bo mówi że wie ze faceci się oglądają ale mogą sobie tylko popatrzeć

Gość takie i takie
co z tego że duże cycki lubi ja lubię małe duże i średnie

olej go i tyle :D a do pedziów powyżej jestem stary jeba** (dopieszczasz cipek) lat 30 drogie dzieci :D

do gościa zółtego zasranego "zaufanie" :D czy jak mu tam :P temu lizodupowi

Skoro mówisz, że ledwo mu staje, skąd wiesz, że to akurat wina tego, że już wogóle go nie pociągasz?! Może właśnie ma jakiś problem z potencją, wartałoby zbadać poziom cukru jak ktoś już wspomniał. To, że nie chce sie kochać może być wynikiem właśnie tego, boi się że znów mu nie stanie jak należy i nie podoła. Daj na luz z tymi dużymi cyckami, wiadomo, że facetów takie kręcą, ale przecież nie jest z jakaś silikonową lady a z Tobą, a chyba nie był aż takim masochistą, że kiedyś związał się z dziewczyną która go kompletnie nie kręci. Lepiej porozmawiaj z nim otwarcie, wspólnie poszukajcie przyczyny. Aaa a Twoje marne 75B wcale nie jest takie marne, chyba nie widziałaś kobieto naprawdę małego biustu, a wystarczy rzucić okiem na plaży. Nie jest źle więc głowa do góry ;)

Gość Bluestrawberry101
Prosta sprawa, nie staje mu bo słabo na niego działasz, jeżeli wcześniej było inaczej to zastanów się co się między wami zmieniło. Pisząc tylko o końcowym objawie problemu uniemożliwiasz jakąkolwiek poradę.

Gość Smutna!
kiedyś było inaczej kochaliśmy sie bardzo często, wiem że wtady go kręciłam, pracę ma stresująca i tym sie tłumaczy ale było raz tak że wykręcał sie że nie może bo ciężki dzień miał no i leciał jakis erotyk w tv poglądalismy go razem i sytłacja diametralnie sie zmeiniła , stad właśnie twierdzę że to ja przestałam go pociągać,

Gość ??????????????????????********
wszystko sie znudzi Ty też,ale głowa do góry:) znajdź innego

Gość to nei kwestia rozmiaru
biustu, po prostu spowszednialas mu, bierze cie za oczywistosc, a zdobywanie, nowe doznania to wieksza ekscytacja przykre, ale zyciowe

Gość uno_dos_tres
bzdura!i co tak przez całe zycie? znudzi się, proszę bardzo nowy model, bardzo to dojrzałe, nie powiem :O

Gość uno_dos_tres
smutna, ile jesteście razem?

Gość próba_generalna
no to czas na pierwszy poważny kryzys, przeczekaj mówię Ci, zajmij sie sobą ;)

my mielismy podobnie kiedy moj facet mial stresujaca prace. stres zabija ochote i to nie wazne ze przez chwile mu sie ktos tam spodoba. Nie znaczy to ze cie nie kocha. Ja mam prace teraz tak stresujaca ze tez mam wariacje i raz mam wielka ochote a innym razem wcale.. i w wiekszosci czasu wcale. I teraz rozumiem co on czul jak mial przejscia, i wiem co twoj maz czuje. Powiedz mu jak sie czujesz, pogadaj i daj mu troche czasu. Ja czasem lubie sie wygadac zanim cokolwiek zaczniemy robic.. caly ten ciezar jaki mam na glowie zrzucic na innych;)

kocham go i jestem zazdrosna że staje mu na widok kogość innego a mnie jak widzi to zero reakcji , to boli, tak na codzień to dobrze sie dogadujemy jest czułym mężem tyko lub aż w seksie nam sie nie układa

teraz nasz związek jest jak przyjaźń , rozmawiamy przytulamy sie tylko jak chcę czegość wiecej to wtedy mnie odtrąca

Gość próba_generalna
facio niewątpliwie ma jakiś problem :o skoro rozmowy nic nie dają, to może wizyta u specjalisty? skoro kochasz męża, a poza seksem jest ok, to ratuj ten związek, bo warto

Zapominalska- żartujesz mam przywyknąć do braku seksu, Dzisiaj odkurzałam mieszkanie i mąż wkońcu mówi żebym przestała odkurzać bo zajeżdżę ten odkurzacz tak jak jego bym zajeździła gdyby mi pozwolił to ja mu na to że żeby jeździć trzeba mieć na czym, a on na to, tylko żebyś tak przy kimś nie powiedziała, a ja mu mówię to ile mam czekać i nic nie odpowiedział

Gość ret3365u43i4ir6oi5ok5o6597op69
polej cipe miodem ---3litry i do roboty, na takie cos nie moze być obojetny

Gość aczy
nie możecie po prostu pogadać?