Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosnowiec

giulio santoro sląskie ! gdzie!?

Polecane posty

Gość sosnowiec

Witam strasznie podobają mi się buty giulio santoro, jednak nie mogę ich spotkać w żadnym sklepie. Szukałam w internecie i jedyna hurtownia jaką znalazłam znajduje się w słupsku czyli prawie 600km ode mnie! Jest ich mnóstwo na allegro, ale wszystko to sklepy internetowe bez możliwości przymierzenia. Buty są dość drogie bo kosztują koło 200zł więc nie uśmiecha mi się kupować w ślepo. Jestem z Sosnowca. Może ktoś widział je w jakimś sklepie. Będę niedługo w warszawie i gorzowie wielkopolskim może tam je znajde? Choć nie ukrywam że chciałabym wiedzieć o takim sklepie tu na miejscu. Pozdrawiam serdecznie

jakie slaskie ..... altreich nie nalezy do slaska ...nigdy ...po moich zwlokach 😠

poznej dobre serce slazaka gorolico sam mosz geszefty z tymi szczewikami :p:D Bieruń Nowy ul. Wawelska 22 Bielsko - Biała ul. 3maja PKP Żywiec ul. Węglowa 1 Strumień ul. 1maja 2 Kozy ul. Dworcowa

Gość sosnowiec
Ja nie napisałam że Sosnowiec to śląsk TYLKO SZUKAM TYCH BUTÓW NA TERENIE ŚLĄSKA

Gość sosnowiec
Bardzo dziękuję za odpowiedz:) jutro wyruszam na poszukiwania. Jeśli ktoś jeszcze coś słyszał o sklepach z tymi butkami to czekam i z gory dziekuje:*:*

Gość sosnowiec
po moich zwłoka też :P:P:P:P hanysioczku :P:P

a tak z innej strony patrzac ..... skoro rozgladasz sie za takimi szpileczkami to pewno jestes niezla laska , proponuje spotkanie na kawke w....... np fashionhouse (mieszkam 7 min. autem stamtad) co ty nato i....ile masz lat ? ;-)

Gość sosnowiec
jeszcze nie:) póki co jestem monogamistką:):) dziękuję za te przypuszczenia :)

Gość modaeuropy.pl
Witam Posiadamy w sprzedaży buty tej firmy naprawde piękne a od 31 marca w nowym sklepie w Sosnowcu jaki otwieramy pozdrawiam www.modaeuropy.pl

Gość moniasc
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)suuuperrr

Gość sosnowiec
ale gdzie ten wasz sklep? na stronie internetowej nie ma adresu

Gość sosnowiec
HALO HALO

Gość apap
nie wiem czy to sie przyda ale w Oławie (20 km od Wrocławia) na ul. Chrobrego są.

Gość sosnowiec
dziekuje za zainteresowanie:) w sosnowcu sa w modzie europy:) w maximusie pod warszawa tez jest pelno:)

Gość Joanna 23
Giulio Santoro, to polska marka włosko brzmiąca z Obornik koło Częstochowy czy coś takiego, jakość to porażka, odciski, krwiaki itd... Dziewczyny, dopłacając ok. 50 zł więcej znalazłam na Allegro oryginalne włoskie buty takich firm, jak : Bluzi, L'estrosa czy Ovye... O różnicy w jakości nie będę pisać, bo wtajemniczone wiedzą jaka jest różnica ... Joanna 23

Gość gość
a w Łodzi ktoś kojarzy jakiś sklep z obuwiem giulio santoro? z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość gość
Rzgów ,,Ptak" hala g box 17

Gość wk82

a kupowałyście coś od www.butikczarnaperla.pl? Warto kupować?