Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holahooahooahool

moja "przyjaciolka" co mi zrobila;/

Polecane posty

Gość holahooahooahool

przyjaznilam sie z nia kilkanascie lat, wszystko bylo ok, pomagalam jej jesli chodzi o chlopców., wiecie o co kaman ;p ona mi pomagadal ;p wspieralysmy sie itd, ale potem w ogole nei chciala ze mna sie spotykac.;/ pisalam jej sms , nie odpisywala, dzwonila tylko jak gdzies szla i jej sie nudzilo w tym czasie;/ spotykala sie codziennie z chlopakiem zauzmy o 18 to przychodzila o 17 50, nagadala na niego, na narzekala , a mnie nie chciala wysluchac co u mnie itd;/ zreszta co mozna powiedziec w 10 min.;/ wiec mi tez w koncu przestalo zalezec, spotykalam sie z innymi przyjaciolkami, a ona miala za zle to ze jak jest impreza to nie jest zapraszana, a jak jej sie proponowalo to nie przychodzila, bo jej boy byl zły bo o 18 musiala byc u niego, a impreza zaczynala sie pozniej. no i kontakt sie urywal coraz bardziej. az w koncu dowiedzialam sie, chyba w zemscie nagadala na mnie glupot, i mojemu chlopakowi, ze sie puszczam , wykorzystuje itd, tym przyjaciolkom tez nagadala, chcala chyba sklocic , ale sie nie udalo. przestalam sie calkiem do niej odzywac, potem przepreaszala, itd, ale to juz koniec.. nigdy nie bede z nia rozmawiac za takie swinstwo , nie nawidze jej za to ;/.. tez byscie tak zrobily ?

Gość cavf
Olej ją ciepłym moczem i nie zadawaj się z nią więcej

Gość holahooahooahool
aa no i zapomnialam spytac,, jak se mijamy to ona albo wali glupie komentarze albo sie panoszy, tez tak robilam na poczatku ale dalam se spokoj dobrze?? obojetnosc chyyba bedzie najgorsza

Gość holahooahooahool
aa no i jesczze cos ;p olewac ja calkowicie, bo jak se mijamy too ona wali glupie komentarze z chlopakiem, odpowiadac bo nie bede pozwalac se bie obrazac.. czy lepiej byc obojetny m ? to gorsze ?

Fałszywa przyjaciółka;/ dobrze jej tak;) bądz obojętna albo odpowiadaj zazdrościsz?:D to jej po jakimś czasie się znudzi

Gość cavf
Traktuj ją jak powietrze. Nie pokazuj że jej teksty sprawiają Ci przykrość. Poszukaj sobie innego towarzystwa i nigdy więcej się z nią nie zadawaj bo nie warto

Gość holahooahooahool
najgorsze jest to że idziemy do jednego gimnazjum i boje sie że tam mi narobi siary ...

Gość holahooahooahool
to podszyw nie nchodze juz dawno do gimn