Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁOSNYKOLEŚ

Najbardziej żałosny wg. was typ faceta

Polecane posty

Gość ZAŁOSNYKOLEŚ

zaczne od siebie: bezrobotny, brzydki, prawiczek mieszkający z rodzicami mający 25 lat, nie mający kasy, samochodu, prawa jazdy, nie umie pływać i nie ma wykształcenia kto mnie przebije ?

Gość tezzalosny
nie przebije,ale remis:D dawaj jeszcze cos zobaczymy kto lepszy

Gość janusz z bydgoszczyy_
na pewno nie ja

Gość ZAŁOSNYKOLEŚ
ok to napisze jeszcze, że 95% swojego czasu spędzam w domu przed kompem, albo oglądam TV.

Gość ZAŁOSNYKOLEŚ
hehe chociarz w swojej żałości jestem najlepszy :)

Gość ZAŁOSNYKOLEŚ
to chociarz masz włosy bo ja już prawie wyłysiałem.

Gość tezzalosny
mam zakola,okulary nosze,krzywy kregslup

Gość ZAŁOSNYKOLEŚ
a zapomniałem dodać też jestem strasznie chudy waże 64 kg a mam 180cm wzrostu

Gość o taki wlasnie
- cwaniaczek, opowiadajacy niestworzone rzeczy (ile to on lasek nie mial, jakie ma wziecie etc) - niezaradny zyciowo - mimo sporego wieku bedacy w dalszym ciagu na utrzymaniu rodzicow, nie szukajacy pracy - uzalajacy sie nad soba - z problemami psychicznymi - flegmatyk - pantoflarz - niezdecydowany - tepy - robiacy duzo bledow ortograficznych - ograniczony w pogladach, wiedzy.

Gość kobieta czekajaca
jako kobieta moge napisac, ze dla mnie zalosny jest facet, ktory wie, ze jego zycie jest do dupy a nie probuje go zmieniac, nie ma jaj by wzaisc sie w garsc i wyprowadzic swoje zycie na prosta. mnie nie przeszkadza to, ze facet po 30 do niczego nie doszedl, nie kazdy wie co chce w zyciu robic w wieku 20 kilku lat. czasem pozno przychodzi nam do glowy pomysl na siebie. ale ktos kto siedzi w domu, wie, ze jego zycie stacza sie po rowni pochylej i nie probuje nic zmienic jest zalosny. najlepszym przykladem jest moj brat cioteczny ktory do 35 roku zycia nie rozpoczal zadnej szkoly, pracowal dorywczo nigdy nie mial dziewczyny az pewnego dnia tak sie wsciekl na swoja matke ktora caly czas mu przypominala ze nic w zyciu nie osiagnal ze zaczal sie zmieniac, zrobil zaoczenie mature, zrobil kurs ksiegowosci, zaczal prace w malej firmie tam poznal swoja obecna juz zone. nie musi byc tak, ze Wasze zycie zawsze bedzie smutne, musicie tylko chciec je zmienic i miec jaja by to zrobic.

Gość powiemtak
ja uważam że załosny jest bezrobotny, chudy, niski z brzydką zoną porzyczajacy pieniądze od ojca z profilem na NK :-))

Gość kobieta czekajaca
dodam jeszcze, ze brat cioteczny nie mial znajomych, nie wychodzil z domu, nawet na wesela przychodzil sam. a teraz jezdzi ze znajomymi na urlopy, z zona maja calkiem sporo grono znajomych. a wszystko zaczelo sie od jednego kroku. Wy tez tak mozecie, kazdy moze tylko przestancie sie bac zmian i zacznijcie dzialac. to naprawde jest proste.