Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaa.

Dziewczyny z bliznami.

Polecane posty

Pytanie do Panów. Co myslicie o kobietach z defektami na ciele jakim sa blizny?? np. poznajecie sympatyczna piękna i czarującą kobietę. Spotykacie się...ona zaczyna sie wam podobac..chcecie zeby łaczyło was cos wiecej. pozniej okazuje sie ze nie jest w pełni taka doskonała na jaka wygląda. ukrywa defekty ktorych nabawila sie np. w dzieciństwie i nie mniala na to wpływu. Wasza reakcja???

Gość , ,, , , ,
nie przejmuj sie tym oni tez ne sa idealni

Gość 18latkaZKwiatka:)
Ja w piatek bede miala blizne na piresi od raka skory. Kazda blizna dodaje uroku :) tak sobie to tlumacze mam 18 lat

oni sa wzrokowcami... ;/ ale ja mam blizny na rekach... buuu ;(( czasem mysle ze trzeba nosci je jak ozdobe..bizuterie.. ale jednak boje przełamac przed facetem.

Gość chlopakTwojBYLYa
zalezy od czego te blizny :) jak sie pocielas no to kiepsko...:/

Gość , ,, , , ,
no i co z tego? ze wzroowcami ? nie przejmuj sie czyms na co nie masz wplywu

nie pociełam ;p gorąca woda wylała mi sie na rece.garnek spadł z kuchenki gazowej a ja mialam 4latka.

Gość , ,, , , ,
nie przejmuj sie tym to tylko blizny

Gość kuleczka :)
a ja mam atopowe zapalenie skory, czyli plamy, krostki, rany i chlopaka od 2 lat. z tego co mowi, on tego nie zauwaza tzn nie zwraca uwagi. moze i faceci sa wzrokowcami, ale raczej tylek, cycki, twarz :P moj twierdzi ze jak juz to widzi,, to reszty nie :P kiedys nie wyobrazalam sobie ze ktos ze mna bedzie, a jest. i np inni ludzie nie zauwazaja czesto mojej choroby, a uwazam ze jest naprawde widoczna. jak cie ktos pokocha, to po calosci :):)

dzieki za wsparcie dziewczyny :) macie racje. ale jak ja sama nie potrafie sie z tym pogodzic to jak mam sie przed facetem otworzyc;/ mnialam 3 chlopakow ktorzy to akceptowali..w tym jeden taki powazny ktory jako jedyny widzial moje blizny i mu to nie przeszkadzało. kiedys jakis jak sie dowiedzila to uciekal gdzie pieprz rosnie heh :P ^^ nigdy nie spotkalam sie z jakas wieksza złoscliwoscia ze strony ludzi..zawsze tylko patrza..tak z ciekawosci czasem pytaja co mi jest.

ost poznałam interesujacego faceta.. i tak mysle jak mu o tym powiedziec... :(

Gość kuleczka :)
normalnie... ja to na pierwszym spotkaniiu umowionym powiedzialam obecnemu chlopakowi, bo nie mialam sily ukrywac dloni w lato gdzies pod torba czy niesiena bluza ;/ ja bylam pewna ze widzial moja skore jak sie poznawalismy, a jednak nie zwrocil na to uwagi. jak mu powiedzialam to nie wykazal jakiegos wiekszego zainteresowania, tak jakby mu bylo wszystko jedno :) jak naprawde bedzie komus na tobie zalezec, to to nie bedzie przeszkoda:)

NIe przejmuj sie tym. Ja jestem kolejna osoba ktora niby powinna ukrywac nogi ale gdzis mam to co inni powiedza! Jezeli ktos bedzie mial cie zaakceptowac to zaakceptuje taka jaka jestes:) ja w dziecinstwie chorowalam na dysplazje stawow biodrowych, mialam 4 opercje..na obudwu uadch po zewneyrnych stronach mam bliznyok.20cm.dlugosci. Od poczadku lipca doszla mi kolejna poniewaz lewe biodro znow wymagalo operacji...tym razem mialam wstawiona proteze biodra. Ta blizna jest juz prawie ze na lewym posladku. nie jest duza ale jeszcz baaardzo widoczna (bo swierza) ale jakos sie ty nie przejmuje. Faceci tez akceptuja mnie taka jaka jestem wiec glowa do gory:) Blizny to nie koniec swieta:)