Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejczi

Dlaczego kobiety nie lubią się wymieniać swoimi intymnymi zdjęciami?

Polecane posty

Gość mejczi

Poznałem już wiele kobiet na necie,na pogaduchy,cyber,real itp,ale mało która była chętna na wymianę takich intymnych fotek na maila lub mms. Nieliczne to zrobiły i po jakimś czasie takiej wirtualnej znajomości opartej na rozmowach najczęściej o seksie wysłały mi też fotkę swojej cipusi lub piersi. Przecież skoro też im brakuje pieszczot,itp to samo gadanie trochę nudzi a mając już taką fotkę jej cipy od razu większa ochota :) oczywiście ja odwzajemniam tym samym,ale najczęściej kończy się tylko na pokazaniu im zarośniętej klaty bo dalej to same nawet już stopują by popatrzeć na te intymności :( Wyjaśnicie mi zwłaszcza panie dlaczego tak jest? Nie macie ochoty podczas flirtów na czatach,gg,itp popatrzeć jaką męskość ma wasz rozmówca? Bo mnie bardzo podnieca widok cipki kobiety z którą flirtuję i pragnę ją zobaczyć nawet tylko na fotce bo i tak na real często nie ma szans przy takich poznawaniach przez net. Piszcie jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Gość noooooooo
ze mną sie wszystkie wymieniają dajac swoją cipe i chcą w zamian pauke. 🖐️

naprawdę nie wiesz czemu ? przecież tu chodzi o brak zaufania ,tak naprawdę nie wiem kto siedzi po drugiej stronie i czy przypadkiem takie fotki nie wywędrują dalej ale z czasem ,ta granica się przeciera :-p ;-)

Gość mejczi
Wiesz rowerka,zgadzam się,że zaufanie,ale to nie chodzi od razu po paru zdaniach rozmowy by wysłała,ale już później jak mamy foto twarzy,numery tel,mieszkamy np na drugim końcu kraju,i ogólnie już się wirtualnie znamy całkiem sporo. A skoro i erotyczne tajemnice mamy za sobą w tych rozmowach i jest chęć np spotkania w realu to chyba można już sobie pokazać to i owo wcześniej ;) ale nie,bo one wolą dopiero na żywo :( i po jakimś czasie i tak nie dochodzi do spotkania z różnych przyczyn i nici z zobaczenia jaką miała cipę,a tak to by chociaż focia była i to już wynagradza całe to flirtowanie i pragnienia o sexie :) dodam jeszcze,że poznaję normalne kobiety,często w dojrzałym wieku,nie małolaty,może dlatego od takich trudniej wyciągnąć coś więcej jak właśnie intymne foto niż tylko same ich zwierzenia dotyczące pragnień seksualnych. A ja chcę widzieć ich cipki! :)

Gość ibardzodobrze
I bardzo dobrze, że się nie wymieniają. Potem wyzywacie kobiety od puszczalskich, a sami chcecie tych wymian i wysyłacie zdjęcie. Hipokryci.

Dokladnie chodzi o zaufanie i troche o nadwrazliwosc kobiet. Co do zaufania to sprawa troche dyskusyjna, bo przeciez po samej cipce nikt - dajmy na to mnie - nie pozna na ulicy. Ale juz zlosliwe wrzucenie zdjec czyjejs cipki na takie forum jak to, moze dla wlascicielki byc odrobine nieprzyjemne. Ja kiedys tu wrzucilam zdjecie swoich piersi - tak dla zartu, bo wiadomo, cycki jak cycki, miliony takich w necie. Oczywiscie od razu dostalam etykietke bezmozgiej, plytkiej dupodajki chcacej sie dowartosciowac. Oczywiscie od kobiet. Faceci nawet nie zwrocili na to wiekszej uwagi. Ale sam fakt, ze kobiety okreslajace sie mianem wyzwolonych seksualnie sa w stanie obrzucic inna stekiem wyzwisk za samo pokazanie piersi daje juz niejaki przedsmak tego co by sie dzialo, gdyby ktos tu wrzucil zdjecia np mojej cipki. Dlatego coz... Robie to, ale adresata wybralam bardzo ostroznie :D

A ja tam lubię wysyłać swoje foto. I wolę wysłać zdjęcie poszczególnych części ciała niż twarzy. Bo skoro rozmawiam o seksie to po co komu foto mojej twarzy? Hmm..tak sobie właśnie pomyślałam...czy to nie jest jakaś forma ekshibicjonizmu? :D:D

No cóż, zazdrość i zawiść kobiet wobec kobiet... Jesteś nei_nei ich rywalką w walce o zainteresowanie mężczyzn lub...kobiet ;)

Ale to nawet nie chodzi o rywalizacje :D raczej nie lubie falszywej pruderii. I tu sie zgodze w 100% ze znieczulona - to forum erotyczne, wiec o erotyke tu chodzi. Mam epatowac inteligencja? :D Od tego sa inne miejsca ;)

Gość mejczi
Fajnie,że pojawiły się różne opinie. Co do tego,że zdjęcie może latać po necie to jak wysyłam swoje też ponoszę ryzyko. Dlatego nie musi być z twarzą całe nagie,ale chociaż częściowo. No cóż,wypada chyba założyć temat z wymianą fotek ale to nie to samo co właśnie fotka od osoby,która raczej nikomu nie pokazuje i jest się tym wybrańcem ;) wtedy to lepiej smakuje taki widoczek :) no ale to inna bajka,a tak to chodzi właśnie o panie z czatów by nabrały chęci na takie wymiany,no cóż..widocznie sprawdza się twierdzenie,że faceci są wzrokowcami,a kobiety bardziej podnieci wirtualny bukiet kwiatów lub wierszyk niż foto twardego kutasa,heh... :(