Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schudłam 20 kg

Jeszcze tylko 7 kg :)

Polecane posty

Gość Schudłam 20kg
Rower tez u mnie był ale niestety musiałam się go pozbyć stąd basen, staram się pływać 2 razy w tygodniu. Do tego hydromasaże :) A jak mnie najdzie to pośmigam na rolkach

Gość oMMega
@lena_888 ja się oburzam, gdy ktoś krytykuje takie diety, bo sam nie umiał z nich wyjść. i zniechęca innych. miałam jo-jo, ale wiedziałam dobrze, że to moja wina, a nie diety.

Gość oMMega
a jeśli można spytać, to ile teraz ważysz i przy jakim wzroście?:)

Gość Schudłam 20kg
Jasne :) mam 173 cm i ważę 71 kg

Gość oMMega
Boże, ale ci zazdroszczę wzrostu! Zawsze chciałam być taka wysoka. Mam 165 cm. Co do wagi to nie wiem, nie mam się na czym zważyć:P

Gość Schudłam 20kg
Mam o tyle fajnie że jak tyję to wszędzie równomiernie i jak chudne też tak

Gość oMMega
Ja też tak mam, szczęściary z nas ;) Mam koleżankę, która za nic nie może schudnąć z pupy i ud. Kiedyś była przez tydzień na głodówce, wszędzie jej ubyło tylko nie tam. Ja ważę koło 60 kg, tak mi się zdaje. Wyglądam tak nawet w porządku, tylko gdzieniegdzie porawiam;>

Gość oMMega
poprawiam*

Gość Schudłam 20kg
Ogólnie to ja ja wyglądam całkiem nieźle :) ale troszkę mi w biodrach i brzuchu przybyło i kiepsko się z tym czuję

Gość oMMega
ja już zmykam, moja droga. powodzenia w dążeniu do celu! i jeszcze raz gratuluję:)

Gość Schudłam 20kg
Dziękuję :) Miłego dnia :)

ja mam 164 cm i jak zaczelam diete to wazylam 52kg, schudlam do 46kg, ale to juz bylo za duzo i zle wygladalam, teraz mam 48-49 i czasem waha sie do tych 50 kg, ale ogolnie jestem zadowolona, bo czuje sie z tym fajnie :)

Gość do wscieklej macicy
musisz byc strasznie chuda z ta waga. Moja szwagierka ma ok 160-165cm wzrostu i wazy 50kg i jest chuda jak szczapa. Uda ma prawie tak chude jak ja rece. ja przy podobnym wzroscie waze 55 i uwazam ze mam dobra figure

Gość Schudłam 20kg
To najważniejsze że jesteś zadowolona. Mi jeszcze troszkę do pełnej satysfakcji brakuje

Gość Tez chce;)
Schudlam 20kg tez sie przylacze do Ciebie, jeli chcesz?? Tylko tak sobie mysle ile tych jogurtow i kefirow masz zamiar dziennie jesc/pic chcac osiagnac taki efekt? Zawsze to tez maja kalorie, nieduzo ale maja... Czy nie dorzucasz do nich zadnego warzywa? Tak wczoraj myslalam nad tymi kefirami, gdyz czytalam o super efektach- i te 7 kg w dol byloby dla mnie idealne;) Pozdrawiam

Gość Schudłam 20kg
Zapraszam :) we dwie zawsze raźniej :) Mam zamiar pić dwa kefiry dziennie, jeść jeden duży i jeden mały jogurt Oczywiście bez warzyw To coś w rodzaju pierwszej fazy diety dukana tylko bardziej okrojona :)

Gość taaaaaaa akurat
skoro chudniesz 7 kilo w 14 dni, to czemu to 20 zrzucałaś ąz poł roku? Następna, gruba dupa, którą fantazja ponosi :o

Gość Schudłam 20kg
Po pierwsze nie gruba, a po drugie nie zajęło mi to pół roku a tyle stosowałam dietę rygorystycznie Ja Cię nie obrażam, prawda?

Gość Tez chce;)
Schudlam 20 kg. -dzieki ,napisz ile to ml lub litrow- nie mieszkam w Polsce i nic mi to nie mowi duzy, maly jogurt czy 2 kefiry;) Nie wiem czy bez jakiegos warzywka, np. pomidora dam rade- nie ukrywam ale lubie warzywa i tak je sobie ,,skubnac,,- ale sprobowac zawsze mozna;) Cos czytalam o Dukanie- i fakt, to same bialka- wiec ,,ponoc,, na tym szybko sie chudnie:) PS. Zawsze i wszedzie znajdzie sie ktos kto skrytykuje- tylko....czego takie osoby szukaja na stronkach dla odchudzajacych- skoro sa az tak idealne;) Hm...

Gość Tez chce;)
Aha- oczywiscie gume moge zuc?lubie i tik-taci tez lubie- wiec nie wiem;)

Gość Schudłam 20kg
Hmmm na ml czy litrach ciężko mi to kreślić, ale może tak.... ja kupuję nabiał tylko w Lidlu, dlatego że najbardziej mi odpowiada Tam są duże i małe jogurty, duży ma chyba 400g tak samo kefir a mały..nie wiem....może mieć 150 albo 250

Gość Schudłam 20kg
Zresztą...jesz tyle ile potrzebujesz. Do tego dużo wody :)