Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakloopootanana

co to za zabawka? jak ona sie nazywa?

Polecane posty

Gość zakloopootanana

jak nazywa sie zabawka taki jakby stworek ludzik pluszowy ufoludek itp rozne kolory do wyboru otwiera i zamyka sam buzie gada cos taki interaktywny, pluszowy, hmmm chce gho kupic slyszalam o tym ale nie wiemmy jak sie nazywa wiec nie wiem jak wpisac to w allegro:( kosztuje okolo50-60zł

Gość tamtaramtaaaaa
teletubiś ? :D

Gość zakloopootanana
nie, szczenia czek uczniaczek to piesek a nie ufolodek@! uczniaczka mamy, ale slyszalam o jakims ufoludnu-stworku nie wiem wlasnie co to zw koszt ok50-60zł ze mowi cos sobie otwiera sam buzie plastikową a caly jest plkuszowy

Gość szzz
FERBIE czy ferbi

Gość guglarz
gugle mowi ze to stworek "ferby"

Gość zielone zamszowe
fuuuuuuuj

Gość ELMO?!
to nie czasem?

Gość aaagagaa
widzialam to w carefourze i w sklepie papierniczym u nas kiedys ale wlasnie nie zauwazylam nazwy a nbajpierw chcialam na necie przeczytac cos o tym jakie ma funkcje iytp... a nie w sklepie stac i wybierac bo mala nie lubiw miejscu stac, kurcze to kosztuje ok.57-60 maxc 70zł ale nie wiem jak sie nazywa, to nie jest ferbi, nie! ale cos podobne do ferbiego, otwiera buxie a jak od tego odchodzisy mowi papał=

Gość aaagagaa
widzialam to w carefourze i w sklepie papierniczym u nas kiedys ale wlasnie nie zauwazylam nazwy a nbajpierw chcialam na necie przeczytac cos o tym jakie ma funkcje iytp... a nie w sklepie stac i wybierac bo mala nie lubiw miejscu stac, kurcze to kosztuje ok.57-60 maxc 70zł ale nie wiem jak sie nazywa, to nie jest ferbi, nie! ale cos podobne do ferbiego, otwiera buxie a jak od tego odchodzisy mowi papał=

no to ja już podałam link do śpiewaków słodziaków... są właśnie w carefour'ze :)

Gość aaagagaa
tak to one;) dzisiaj ide kupic:) ale nie wiem ktorego wybrac na dwa mnie nie stac są dosc drogie jak na małą maskotke;) ktory wg was najlepszy?:)

Gość Ta zabawka jest paskudna
! Te usta. :o Bleh. Wygląda jak tasiemiec. Albo przyrzad do masturbacji nastoletnich chlopcow. :o

Gość zielone zamszowe
tez fuuuuuuj

Gość minione
Moje dzieci mają Furby'iegi i jest to bardzo fajna zabawka. Szczególnie teraz gdy pojawiła się nowa edycja. Polecam każdemu kto szuka ciekawego prezentu dla dziecka