Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Źycie jest do dupy

Polecane posty

nie wiem co mi jest, co ja psycholog jestem... kiedyś podejrzewałem że to zespół aspergera, ale przeoczyłem jeden istotny szczegół wtedy i od pewnego czasu podejrzewam że to jednak osobowość unikająca, cholera wie... no ale mniejsza z tymi nazwami bo nie chodzi tu nie, w każdym bądź razie coś w takim stylu jak osobowość unikająca no i depresja

ten ostatni niedziel -> ale to z forum wiesz, z neta czy byles u psychologa ? ps. wiesz najlepiej to idz na studia - psychologie - tam wiekszosc jak tam idze ma takie mysli o sobie i uczy sie o tym cale zycie zeby siebie leczyc a nie innych :p

żona-swojego-męża, ale mogłabyś czytać ze zrozumieniem? napisałem wyraźnie że nie wiem i że nie chodzi mi o nazwy, tylko to coś w tym stylu, nie wiem co mi jest bo nie byłem u psychologa jedynie depresji jestem pewien

nie mam kaca vodka, no właśnie nie mam kaca... obudziłem się o 6 rano, wyspany, nic mnie nie bolało, nie było mi słabo i niedobrze, no może trochę mi się pić więcej chce ale to wszystko

o to niedobrze chyba, znaczy głowa coraz mocniejsza. alkoholik się z Ciebie robi. tak jak i ze mnie :( rodzice sie na mnie juz codziennie drą, że za duzo pije. a pije dzien w dzien od 4 miesięcy z jakimiś małymi przerwami, typu jeden dzień na miesiąc na przykład :(

no a co mam robić? tylko tyle mogę robić :( zresztą wcale tak dużo nie piję, no raz w tygodniu się tylko upijam, teraz tylko tak przez kilka dni pod rząd się upiłem, a tak to piwo codziennie prawie tylko piję

no nie wiem.. przegrywać na przykład życie, ale nie popadając w alkoholizm :( ale z drugiej strony.. co to za przgerywanie bez alkoholu.. to juz nie to samo, tak na sucho przegrywać ? szkoda, ze tak bardzo się pogrążasz.. nie będę prawić morałów, bo nie jestem lepsza.

kurcze,niedziel - ale ty byłeś wczoraj zajebisty :) :P ..Żebyś chociaż namiastkę tego wydobywał z siebie każdego dnia ;) :( vodka - a dobrze :D a u Ciebie?

blowwww, prawda? :D jaki z tego wniosek ? ze niedziel powinien częściej pić.. to żart oczywiście, ale szkoda, ze na trzeźwo taki nie jest. u mnie dobrze, siedzę własnie i popijam herbatkę czerwoną i zaraz bede musiala sie wziąśc za porządki w moich szafkach. upał jak cholera, ciężko wytrzymać, jestem cała napuchnięta, dłonie mam jak rękawice bokserskie :O

a ja jestem cała (dosłownie) pogryziona przez komary,tak swędzi ,że szoke. Nie mogę wytrzymać 😭

to gdzie się młoda damo szlajałaś po krzakach, że tak Cię pogryzły ? :D na szczeście mnie nic nigdy nie gryzie, musze mieć więc ohydną krew ;)

wiem,że dzisiaj środa ale ja w dalszym ciągu jestem cała pożarta a to nie chce zejść :D