Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkrotjo

chlopak mojego ojca kazal mi sie pakowac...

Polecane posty

Gość jkrotjo

moj chlopak jest w pracy...ja tez pracuje ale teraz mam wolne dzis rano zrobila sobie kawe, sniadanie, zeszlam na dol i chlopak mojego ojca ze mamy do pogadania bo ziolem jebalo on dobrze wie ze lubimy sobie przypalic czasami to powiedzialam ze wlaczylam kadzidelka on zaczal morde drzec strasznie to mowie mu niech pan namnie niekrzyczy zaczal drzec sie jeszcze glosniej-powiedzalam ze nie bd z nim gadac jak ma zaiar krzyczec a ten to pakuj sie i wat moj chlopak jest w pracy obecnie niewiem co robic

Gość jkrotjo
sorry ojciec mojego chlopaka:D

Gość CzteryCztery
spokojnie zapal sobie ... rozjaśnij umysł !

Gość Spakuj sie i
tyle

Gość jkrotjo
no niby do rodzicow moge isc ale jego rodzice ogolnie sie mnie czepiaja;/ co chwile cos nawet jak zurek ugotowalam to nikt nietknal boo jajek sie do zurka niewrzuca;/ a ja zostalam nauczona ze jak juz zupa gotowa to jajka sie wzuca co chwile cos:(

Gość zgaga20
jak widzisz ze rodzice Twojego chlopaka sie Ciebie non stop czepiaja to po co z nimi mieszkasz? przeciez to nawet nie jest jeszcze Twoj maz. ja bym sobie wolala zaoszczedzic tych nerwow

Gość jkrotjo
wiem ale my mieszkamy ogolem razem od poltorej roku i trudno mi tak nagle dzielic lozko sama....on zwleka z przeprowadzka a placimy oboje

Gość zgaga20
no to porozmawiaj z chlopakiem szczerze ze nie chcesz u nich mieszkac juz. moze jego rodzice po prostu sobie nie zycza zeby ich syn mieszkal przed slubem z dziewczyna, a tym bardziej moga miec inny stosunek do palenia ziola. w koncu to jest ich dom i trzeba to uszanowac

Gość jkrotjo
tak , ale chodzi oto ze jego matka czasami sama mu daje na ziolo mimo iaz pracuje widzi ze palimy-niemowi nic a tu nagle sap, zreszta sama palila po 2-jak wspommnialam dlugo ieszkamy razem i jakos niemieli sapa tylko teaz maja bo co/???bo 2 tydzien w domu siedze ...musialam wziasc wolne bo bylam chora jeszcze troszke jestem rozmawialam z nim, ale on ciagle mowi ze nieteraz ze tu lepiej bo tanio bo sami swoi ja niewiem juz co robic

Gość zgaga20
to jak wrocisz do pracy to chyba sie sytuacja unormuje jakos. ale to wkoncu zostalas u nich tam w domu mimo ze jego ojciec Cie wyganial?

Gość a co to wat
wat he he :O

Gość takie tam duperele
Tak to się kończy jak dziewczyna się nie szanuje i mieszka u rodziców jakiegoś gacha :(