Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyteddiifredi

czy ktoś się wybiera na wycieczkę do Warszawy?

Polecane posty

Gość antyteddiifredi

Chciałabym się zapytac o łazienki tam - czy można sobie tam pochodzić po wodzie. Bo powiedzmy pojechałabym sobie może i na wycieczkę pochodzić sobie po wodzie w łazienkach, ale co... i tyle. Bo wiecie - hmmm... jak tu ograć ten głupi parlament polski? Łazienkami i dlatego ten Lepper zobaczcie - powiesił sie w łazience i jest ministrem a nie jest posłem. I kazdy kto był posłem i chce zajść wyżej powinien... powiesić się w łazience sie dowiem? Albo mieć amerykański paszport i nie być posłem. To chyba tak działa, nie? Nie wiadomo. W każdym razie chciałabym sie dowiedzieć, ile jest wody w Łazienkach w Warszawie. [cześć]

Gość antyteddiifredi
A wiecie co... nie wiem do końca o co poszło z tymi łazienkami i sejem 4 letnim. Oni chcieli posiedzieć w tej Warszawie a ten Poniatowski na nich, że maja mu spieprzać i tyle. Bo wiecie - w sumie miał rację bo co oni tam i tyle. Mieli być w terenie ludżmi się interesować - po co mu tam siedzieli? Tak wiecie mógłby carycę zaprosić i by coś znaczyło to, a tak mu siedzieli, on z nimi i tyle i koniec. I tak wszystko sam pisał i co? Gości miał? To ma być sejm? tak tam myślał. A czemu to tak wyszło? A bo to jest taka historia, że ja kiedyś byłam w Warszawie. Ciężko to zrozumieć. Powiem tak - ogrywałam psychopatę. Frediego Kruggera. NIESTETY trafiłam na drugiego i wiecie - trochy inny układ i ...spadam. A tak? I to jest skomplikowane, ale to bylo 2 psychopatów i tyle. I stała się tam taka dziwna rzecz wiecie. No... nie wiem jak to wyjaśnić. Ale powiem wam za to sie obraziłam. Za wszystko w sumie - miałam tam nie jeżdzić, ale się zaczęłam, ale wiecie - ja tego nie zaczęłam i tyle. Bo się przestraszyłam,że będę mieć kłopoty przez psychopatę, w którego sie sama wpakowałam wiecie. Bo się chciałam czegos dowiedzieć - takie rzeczy. Ja se PO PROSTU miałam pojechać na wycieczkę tam - choć po co? Ale się wpakowałam. Jednak wiecie ja to zapomniałam i ten - tylko została we mnie taka złość i ta złość jest do dziś, że to wiecie - nie , że coś tam tylko myślałam,że jak ktoś dobry dla kogoś kto pisze, że chce się powiesić to ten ktoś ma jakieś ludzkie uczucia, a tu kurde Freddie Kruger - noż cholera jasna i tyle. I tak się wpakowałam i dopiero DZIŚ W SUMIE mam to ograne. No wiecie - to jest skomplikowane, ja nie chcę do tego wracać. To żadnego wpływu na nic nie miało. Na mnie i tyle. Na mnie miało i dlatego taka złość, że tak się wkopałam BEZ SENSU bo tak i już. Bo sobie ograłam zachód tym zerem, a on co mi powiedział? Gówno. Miał powiedzieć, że jedzie na Poniatowskim i tyle. No i bym go ograła. A nie powiedział i koniec. A po pierwsze miał się przyznać że bez studiów jest bo się ludzie ze mnie śmiali i do dziś śmieją ale to już mogą. Bez studiów? Bez przesady. Zostaje mi po nim telewizja TRWAM ale nie mam. Mam tylko jakieś szwabskie i komputer. I tyle. A za całość się obraziłam i tyle. I wiecie myślałam, że sobie go ogram kimś takim miłym - misiem uszatkiem, a to drugi Krugger no i tyle z całości. Ale wiecie jak ich razem można spławić? Johny Depp to oni. Aktorzy, z których pozostały strzępki ról. Jak na Johnym Deppie - ofiara Krugera to jest i tyle. Ale aktorami nie są. Niech im ziemia lekka będzie bo mi ograli matkę. Wiecie - nie wiedziałam za co się tak złoszczę w sumie, ale taka złość została. Niemniej tak mam Poniatowskiego. I to jest też taka lekcja dla mojej matki na przykład - co warta chora umysłowo Polska. Poniatowski most im postawił a oni że sie miał powiesić na moście. i wiecie on myślał na koniec, że wszystko przez ten cholerny teatr, że teatru posłom nie posatwił. A to chodziło o to, że był tym królem i co do Francji? Jak on sobie to wyobrażał. To przed rewolucją a pózniej i tyle. A w tej Francji wiecie... i tyle :( No cóz... i tyle :( No i takie życie zrób coś z sensem dla Polaków to taki koniec. I o tym moście wiedzieli wszyscy. A czy sejm 4 letni był ważny. No to budynek sejmu byłby w Zamku Królewskim. Nie on na Wiejskiej jest. I z tego Warszawa jest czym? WIOCHĄ. I co myślę o dopłatach unijnych dla Polski? bardzo dobry pomysł - od czasu Stanisława Augusta Poniatowskiego nie wymyślono niczego lepszego niż dopłaty za grunt i tyle. Nie ma co - dla Polaków to jest po prostu jedyne o czym mogą marzyć. Bo o czym mogą oni marzyć? O pieniądzach za nic - po nic i za nic. I mi powiedzą jak ja mogę być Polką - pieniądze za nic i po nic - to jest właśnie Polska a zrób coś z sensem to wyjdziesz na KOMPLETNEGO KRETYNA, WROGA LUDZKOŚCI i pożyczą ci samobójstwa. Bo wiecie moja matka chce dobrze, ale to jest Polska i koniec :( I też jej się nie dam - im głupiej tym lepiej. A to wszystko jest z Żydów , i tak nikt tego nie ogra i tyle. Bo w Polsce są głupie banki i co można z tym zrobić? Wyburzyć i tyle. Bo tak i już i tyle :(

Gość antyteddiifredi
Mnie wted wiecie wkurzyło, że wszystko było na mnie, wszystko. Bo ze wsi. Niech się popatrzą na siebie wieśniak jeden z drugim - zamiast do psychiatry iść to pisze jakieś listy, a pózniej miał zrobić DEL i nie po mnie. A tak mnie wciągnęło i myślałam,że se to ogram, ale nie umiałam. Ciekawe czemu? Zaś jakiś rusek i to był koniec. No i teraz weżcie to ograjcie? Zostają? Żydzi i tyle. Żydzi w banku tyle mi zostało i wyjazd tak i tyle :( Bo pomijając już wszystko nie powinno zostać nic z tego, z zoatała mi ta ZASRANA Warszawa i nie umiałam sie tego pozbyć bo sobie jechali Poniatowskim a to nie był Polak i tyle. Szkot w sumie - pół na pół. A na pewno nie taki jak oni - jakieś lebiody ostatnie. I tak zawsze będę wyżej od nich. Jeszcze za bilet płaciłam - idżcie mi i tyle :( Wszystko co najgorsze to wiocha wiecie, OK, ale Warszawa najgorsza i sie nie dałam i MIAŁAM RACJĘ wiecie bo mieli mieć sejm na grobie króla. Powiesił się, grób tam i tam sejm i by do Konstytucji pasowali, a tak? I patrzcie - byłaby tak Warszawa wiochą? Nie. Liczyłaby się. Bo na Wschodzie. Nieprawda - a Patersburg - inne miasta wschodu? I miałam rację że im sie nie dałam. I jeszcze na paszporcie USA jechali sobie - w ogóle zero procent racji i tyle. Wiecie kto ma racje mając paszport USA? Kto tam może BUDOWAĆ. to ma rację a tak to nie. A jeszcze większą jak za co. A lord Jim nie miał passa i co? I tyle. I nigdy nie będzie miał - kasę dostanie z powrotem i budować MOŻE. I wiecie - on się miał tych głupich marynarzy nie trzymać i tego lasu. On mógł budować i miał ich pieprzyć i tak zejść na ląd i tyle. BUDOWĄ. I tak miał mu się las przydać. I tak by ich ograł. No ale wiecie co to to USA. To by BARDZO ŚWIATŁY musiał być żeby to pojąc a co najmniej PRL popierać. Za mało wiedział i tyle. Choć wiecie... czy USA to budowa? Jemu pasowało tak wszystkich ograć i byłoby OK. A Indianie chyba stali o pass i tyle z całości :(

Gość antyteddiifredi
Albo wiecie co jeszcze tak było, że ci Indianie się go pytali czy ma ten pass bo bez passa z nimi nie wygra. Tak mieli powiedzieć mu i w urzędach wiecie. Że nie szkodzi, że mu pasuje i ma kasę to są Indianie i z nimi nie wygra. Jak mu nie dadzą to nie wygra. I oni DLATEGO sie kropnęłi bo TYLE MIELI RACJI. I on chyba pózniej na nich wiecie... takie rzeczy. I dlatego jego szkoda bo nie wiedzieli jak mu powiedziec, że od początku był przegrany jeśli nie chcieli się zgodzić i tyle. I oni chyba na koniec powiedział, że a to już koniec bo już nie ma kasy i oni się przerazili, że całego go obżarli i w ogóle jak oni wyglądają i wszyscy się zabili i tyle. No i to taki Sejm 4 letni był. I on chyba tak mowił, że niech sie nie martwią on im da bo co to tam a w Polsce był 4 letni i to samo. I wtedy oni sie zaczęli bać. A on miał tak wszystko gdzieś - on się miał ożenić co on zrobił. Ale wiecie - kredyt weżmnie i dalej to samo, w sumie psychicznie sobie odpoczął , coś dobrego zrobił i zaś dalej, a oni wszyscy sie zabili. Jak durnie ktoś powie - no nie - oni mieli rację i tyle. Swoją oczywiście. Bo czy do USA jest paszport potrzebny w ogóle. Na Indian. Nie wygra sie z nimi a reszta to tam byle co. On z wsyzstkimi by wygrał, ale z nimi nie i tyle :( I chyba na koniec im tak mówił, że w Polsce był sejm 4 letni i było to samo - król został z pustym kontem a wszystko było na niego i tyle. No ale my nie jesteśmy we władzy, my tu jak szczury żyjemy, ani trutki nie chcą nam dać. I sie wystraszyli - co oni mu zrobili, w sumie całego go obżarli, wykorzystali - no i tak sie zabili i tyle. I go wypalili za to,ze taki koniec. I zobaczcie wszystko o kredyt i tyle. I o to musze stać a o resztę nie. I z tego własnie każdy mi powie nie przysługują mi pieniądze. Przysługują bo całe gazety są tym popsute gdzie to było i tyle. I to są skomplikowane rzeczy i wiele jest do wyjasnienia - co zostaje po tej historii? Zobaczcie - artykuł w gazecie. I tyle. Wyjaśnienie wszystkiego i tyle. No wiecie sejm 4 letni. Świątynia Ludu i Apokalipsa i tyle. Tam nie było żadnej sekty - on tam pierdzielił i postanowił rozdać majątek. A jeszcze nie rozumieli skąd. Tam tylko o kasie była gadka. I właśnie o wierze też, ale jak - że święty Franciszek to chyba jedyne co tam warto wiedzieć z tej wiary, rozdał majątek był biedny i to był ich święty Franciszek. A to żeby nie myśleli tak żle o tym Rzymie, chrześcijaństwie to on im tam dał - bo to z Polski - to chyba papież - takie rzeczy tam były. I wiecie. To też miało wpływ na moje życie bo tak i już i tyle :( Bo jak się w 2000 roku świat nie skonczył to pózniej ludzi w sektach apokaliptycznych by mordowali bo świat sie przez nich nie skonczył. A tak? Tak sie nie stało i tyle :(

Gość antyteddiifredi
Wiecie - wszyscy na mnie ale tez się nie dam. ten lord Jim miał rację. Obeżreć go mogli I TO WSZYSTKO. On miał dac tylko na jedzenie i tyle. Po co stał o św. Franciszka. Bo czemu to się tak skończyło. Ja wiem czemu. Mnie sie przydarzyło to samo. On mógł im dać wiecie jedzenie picie, ale nie miał dawać im na lekarstwa. I napisali że była to sekta apokaliptyczna i on sobie tak poleci i dostanie tę kasę bo to nie była żadna sekta, a on nie był po studiach żeby wiary nauczać i tak z powodu NIEWIEDZY I NIEKOMPETENCJI sie skończyło. I już był rok 1976 wiecie, że egzorcyści zabili Analizę. A on co? I mieli proces i poszli siedzieć, a taM? I tak będzie się bronił. I wszystko dostanie. Po studiach nie wiedzieli co powiedzieć, a on wytłumaczy co sie stało - to czy oni wiecie byli normalni, że pozwalali im mówić na niego św. Franciszek. Żeby się tak nazywał. Ale co by się wtedy stało? Właśnie nie. Właśnie nazywał sie inaczej , miał rodowód od zwierzecia, nie umiał sie ożenić z tego rodowodu i tyle. Bo nie bo tak to jest jak masz rodowód od zwierzęcia i tyle. I co poza tym? Wszystko robienie dzieci wtedy jest i tyle. A rzymski taki jak mój? Już gorszego nie ma - póżno albo wcale i to jeszcze jakieś HYBBRyDY. Bo czemu o to nie stałam. O związki zwierzęco-ludzkie. A ten Lepper to nie pasuje do tego mojego rodowodu? Jakaś biola, sztuczne zapłodnienie - św. Elżbiety na przykład , krewnej Maryji - tak mnie skrzywdzono nie dam się i tyle :(