Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zav.caf

szkoła językowa

Polecane posty

Gość zav.caf

Witam, Szukam szkoły językowej, która jest dobra w przygotowaniu do matury, moze ktos ma dobre doswiaczenia

Gość Aneta wawa
Polecam szkołę TFLS w Warszawie. Chodzę tam już 2 rok i naprawdę warto. Ja miałam w ubiegłym roku fajną lektorkę dzięki której szybko podciągnęłam się z angielskim. Życzę powodzenia.

Tak.Szkoła TFLS ma doświadczenie .Ja tam chodziłem na FCE,CAE i byłem zadowolony. Faktem jest , że trzeba iść tam około południa bo wieczorami jest tam dużo ludzi i kolejki. No coż... nie tylko widać ja jestem zadowolony :). Nigdzie nie znajdziecie tańszych kursów.

W szkole tfls na ulicy boduena prowadzą ciekawe szkolenia. Lektorzy mają duże doświdczenie w nauczaniu . Szkoła z wieloletnią tradycją. Ja wybieram tylko takie.

Gość Andy.legia
Chodziłem z kumplem do tfls na kurs do matury. Zdaliśmy i mamy to juz za sobą. faktycznie mają dobre zajecia.

Gość gfhgf
najlepsze sa zajecia indywidualne .. Szkola jezykowa odpytywani sa wszyscy a w indywidualnym nauczaniu nauczyciel ma czas tylko dla ciebie i zna twoje bledy lepiej

Gość kubek888
lepiej idz do szkoły, dobrej szkoły. Oni maja doświadczenie, no i kasa... napewno kurs w szkole jest tańszy niz korepetycje. Zapisz sie na zajecia w małej grupie np 4-5 osób. Bedzie wtedy ok. Ja tak miałem w ubiegłym roku. Chodziłem do tfls w wawie . Grupa 5 osób razem ze mna i musiałem ciągle myśleć i mówić.

Gość annkako
Koleżanka chodziła na kurs maturalny do szkoły OK (przy Królewskiej). Była zadowolona - zdała dobrze. Ja chodzę tam na zwykłe kursy. Bardzo profesjonalnie. Lektorzy dają gotowe listy słówek. Jak nie przyjdziesz na zajęcia, to podeślą ci taką listę mailem i można się samemu nauczyć. Zawsze mnie denerwowało szukanie po słownikach. Tutaj tego robić nie muszę.

Gość gość
Rok temu także pisałam maturę w związku z tym postanowiłam zapisać się do szkoły językowej. Dość długo szukałam takiej, która faktycznie dobrze przygotowuje. W końcu natrafiłam na http://leader.edu.pl/ w Krakowie. Oferują oni kursy języka angielskiego, a także kursy języka niemieckiego itd. Dzięki nim mój wynik maturalny był naprawdę satysfakcjonujący.

Gość fajna33v
Zdecydowanie idź do: http://www.lincoln.edu.pl/ Mają bardzo bogata ofertę i indywidualne podejście, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie. Poza tym bardzo cierpliwi i sympatyczni nauczyciele o zdrowym podejściu. Polecam oddział mają w Krakowie i warszawie :)

Gość gość
Wiesz co ja jestem z Gdańska i razem z koleżanka chodziłyśmy na angielski i niemiecki do szkoły http://www.aj.edu.pl/ jeżeli szukać czegoś sprawdzonego to warto :) Znakomicie przygotowali nas do matury.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za szkołą językową zajmującą się nauką języka polskiego polecam wybrać się do www.makilen.pl Jest to świetna szkoła w Krakowie, dzięki której nie mam już problemów z tym językiem.

Gość gos91

Polecam bardzo dobry kurs w www.elsinore-angielski.katowice.pl :)

Gość Magdalenka

A ja chodziłam do szkoły TFLS w Warszawie. Na zajęcia miałam doslownie dojazd 5 minut metrem. Super sprawa bo za 600 zł miałam za cały semestr 50 h. Dodatkowy plus to fakt ze wystawiają zaświadczenia men i do zusu. Jest to szkoła z akredytacją ministerstwa edukacji .

W Pi School chodziłam na kursy biznesowe i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z nauki u nich. Fajne, niewielkie grupy, dobrze dobrane na poziomie. Jestem bardzo zadowolona z nauki. Sama przyjemność takiej nauki.