Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość antyteddiifredi

cikeawe wiecie do jakich wniosków doszedł...

Polecane posty

Gość antyteddiifredi

mój brat w Holandii czytając te wszystkie listy moje - nie w ogóle po tym wszystkim. Że najwyższy czas na dziecko z lesbą. Wiecie to tez jest żle. Już miał mieć to dziecko z lesba - JUŻ TERAZ - tak kilkuletnie i związek małzeński zawrzec w KK oczywiście i tyle :( Czemu oni są TACY? A jak oni chrzczą wiecie? Wszystko grzechy. I tyle. Plus jeszcze opłata za chrzest. I wiecie to nie jest, że ja im bronię opłaty, ale to w takim razie jakaś składka dowolna roczna na kościół. Np. na rok się składasz na wszystko. 1 składka na rok i tyle. Nie powinni ani co niedzielę zbierać - nie powinno tak być. Co niedzielę przypominają ci, że nic oprócz forsy. No wiecie - nie chodzi o to, żeby nie mieli tylko co oni zrobili? To jest SZALEŃSTWO dla mnie. Bo przecież pieniądze musża być tylko to wszystko jakieś takie... żeby wrzucić do koszyczka - tak chodzą ludzi. I może być ten koszyczek ale patrzcie -musze coś dac bo tak trzeba rzeczywiście i ja np. nie chcę tego koszyczka. Dlaczego nie mogę do stycznia iść do zakrystii i zapłacić temu księdzu np. 100 zł na cały rok na kościół. I napisać imie , nazwisko - 2 msze+ chrzest albo ślub. No to więcej wtedy najwyżej mi odda. Ale ten koszyczek w tę niedzielę nie. Może se tam krążyć ale ja dałam w zakrystii. Bo mnie nawet KOLĘDA nie ratowała, a to trzeba dać. Tak jak żona mężowi tak parafianin proboszczowi i tyle. Bo wiecie - ja mam dosyć. JA TYLKO TAM PRZEPADŁAM. przerażające :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować