Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

skłonności

Polecane posty

Nie ukrywam, kręcą mnie stopy dziewczyn. Teraz, latem, gdy widzę tyle z nich biegających w pracy w odkrytych butach, nierzadko na obcasach, mam nieraz ochotę im je wycałować. Nie mówię oczywiście o tym, bo wiem, że to dziwne. Jak byście zareagowały na taką prośbę. Jestem normalnym, sympatycznym chłopakiem, a nie jakimś zboczeńcem.

Gość ecery little thing
witaj rowiesniku! u mnie w sumie jest podobnie zadnej nie powiedzialem o lizaniu stop aczkolwiek wieksza czesc z nich zdaje sobie sprawe z tego gdzie sie patrze. bezczelnie eksponuja swoje sliczne stopki. taka zmowa milczenia ;) wilk syty i owca cala

mi już nie chodzi o lizanie, ale chociaż o wycałowanie takich pięknych stópek. Jak widzę koleżanki chodzące w takich odkrytych bucikach z pięknie pomalowanymi paznokciami, to po prostu aż mnie bierze. Może jakaś dziewczyna się wypowie...

Gość To jeden z najbardziej
popularnych fetyszy wśród mężczyzn. Nic szczególnego

Gość ecery little thing
nie tylko w pracy. takze podczas wypadow ze znajomymi ;) i tak to popularny fetysz ale i tak go lubie

co z tego, że popularny, skoro nie można o tym powiedzieć dziewczynie, żeby nie zostać wyśmianym i uznanym za zboczeńca

u mnie w pracy są właściwie dwie takie laski, które mają super stopy. Jedna- w moim wieku- zwykle chodzi w jakichś balerinkach albo japonkach i druga- koło 30.- zwykle na wysokich obcasach. Obie boskie. Ta młodsza czasem w ogóle zdejmuje buty i chodzi boso.