Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka243

zespół weselny za 1600 PLN

Polecane posty

Gość Wiolka243

Cześć. Szukam zespołu weselnego i właśnie natrafiłam na promocję na dealowo.pl. Za wesele chcą 1600 PLN. Co o tym sądzicie?

Gość wieśniaki wyprawiają wesele
no jak chcesz żeby twoje wesele wyglądało jak wiejska potańcówka, z wiejskim zespołem i wiejskim przyśpiewkami, jak jesteś wieśniarą jednym słowem to ok, bież zespół :O taki zespół to szczyt buractwa :O w dzisiejszych czasach bierze się DJ i bawi przy muzyce klubowej, zamiast wódki drinki, no i szwecki stół obowiązkowo, tylko wieśniaki wyprawiają te wiejskie potańcówki :O

Gość zgaga20
wesele to w koncu wesele a nie jakies tam zwykle przyjecie. sam jestes burakiem skoro tak latwo przychodzi Ci obrazanie innych! sadze ze 1600 to i tak tanio, ale najlepiej chyba wziac jakis sprawdzony zespol z okolicy

Gość jak zawszeee
wlasnie,ze wesele z orkiestra jest najfajniejsze, dj. to mozesz miec na zwyklej dyskotece co do zespolu radze sie z nimi umowic i zobaczyc na jakims weselu jak graja, my wlasnie tak zrobilismy

Gość HAHAHAHHAHAHAHAH
wieśniaki wyprawiają wesele no jak chcesz żeby twoje wesele wyglądało jak wiejska potańcówka, z wiejskim zespołem i wiejskim przyśpiewkami, jak jesteś wieśniarą jednym słowem to ok, bież zespół taki zespół to szczyt buractwa w dzisiejszych czasach bierze się DJ i bawi przy muzyce klubowej, zamiast wódki drinki, no i szwecki stół obowiązkowo, tylko wieśniaki wyprawiają te wiejskie potańcówki powiedziała absolwentka wiejskiej szkoły launsu und baunsu :D :D :D 🖐️ :D

Gość invisible791
Taki zespół może być podejrzanie tani, ale warto posłuchać. Ja wiem, że za niewiele więcej, bo za 2300 za jeden dzień zespól z Lublina (nazywają się Niagara Band - o ile dobrze pamiętam) grał u mojej koleżanki w tym roku. I było naprawdę świetnie. Więc nie wiem, czy nie lepiej troszkę dołożyć i mieć coś pewnego.

Ja lubię takie zespoły :) na półmetku miałam dj'a i była lipa straszna bo puszczał jakieś durne techno, hh i nikomu się nie podobało :o na studniówce był zespół :) młoda dziewczyna (25 lat) świeży głos, znała wszystkie polskie piosenki, że tak powiem "na topie" było lepiej :)

Dj to lipa.Byłam a weselu z DJ skasował jakoś2 tys albo i lepiej, puszczał po jednej piosence, państwo młodzi go opierniczali,goście się burzyli kiła i mogiła.Zespół the best:) a za 1600to tak w miarę normalnie