Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telefon plus

telefon plus

Polecane posty

Gość Telefon plus

Chce wziąć telefon z plusa. (36 doładować po 30zł). Czy musze przedstawić zaświadczenie o dochodach? I jak jest z kaucją?? Ile wynosi i czy rzeczywiście trzeba ją wpłacić?

Gość ahahaihsid
bierz! ja juz 3 razy umowe przedłuzałam. plus jest swietny. najlepsze telefony oferuja i bardzo korzystne pakiety

Gość Telefon plus
Tylko co z tym zaświadczeniem i kaucją?

Gość ja dopiero wstałam
Nie polecam plusa. Idź do Play, znajdziesz o wiele lepszą oferte, więcej minut i taniutki internet Telefony za grosze!

Gość Przedstawiciel PLAY
Również polecam naszą sieć komórkową. Jaki telefon panią interesuje?

Gość Telefon plus
Interesuje mnie tylko i wyłącznie Plus

Gość żadnej kaucji nie ma
tylko jak nie wywiążesz się z warunków umowy jest kara (jak wszędzie) taaa, idź do playa nikt nie będzie do Ciebie dzwonił a zaświadczenie to trzeba, jak przy abonamencie

Też polecam PLAY. W plusie sami włączają jakieś yebnięte funkcjie, i nie ma możliwości zalogowania się i sprawdzania wszystkiego. Idź naprawde do PLAY. dlaczego uwziełaś się tak na ten plus

Gość Telefon plus
Chce plusa bo wszyscy znajomi i rodzina go mają. Z z play nie mam nikogo

Gość mam plusa od 9 lat
i jakoś sami nic mi nie wjebywali i w necie też se sprawdzam co chcę, ale i tak wolę na komie wszystko mieć ale niech każdy sobie bierze co chce propaganda plejowska

Gość Telefon plus
A reszta będzie miała do mnie drogo...nie, nie play mnie nie interesuje

Gość ahahaihsid
ja swojego plusa tez bym nie wymieniła na play:P i nigdy mi sami zadnej usługi nie wlaczyli!!

Nie będzie miała, ponieważ do 2017 r. jest popdpisana umowa dotycząca PLAY i PLUS że PLAY korzysta z sieci bazowej PLUS i połączenia do PLAY z PLUSA są w stawkach zaniżonych.

Gość Telefon plus
a jak z tym zaświadczeniem o zarobkach w plusie?

Gość jak nie umiecie korzystać
i sami mieszacie to się potem dziwicie pracowałam w usługach, różnych, ile razy mi klienci na firmy narzekali a większość problemów wynikała, że nie czytają ze zrozumieniem i sami mieszają bo "wiedzą lepiej" a potem z płaczem przybiegają, że ich oszukano

Gość Telefon plus
up

Gość Też polecam PLAY, jedna
z najlepszych sieci komórkowych. Plus został wykupiony przez CyfrowyPolsat więc stawki niedługo napewno się zwiększą

Gość martyśkaa
przecież mówi, że chce Plusa to po co jej wciskacie Playa? co z tego, że Play ma dobre oferty, wole mieć rewelacyjny zasięg i być w Plusie niż ciągle się irytować Playem! nie wyobrażam sobie, żeby przejść do innej sieci. plus wymiata!

az dokumentów dowód osobisty i albo zaświadczenie o zatrudnieniu albo jakiś ostatni rachunek typu prad czynsz gaz telefon tv na Ciebie albo legitymacja studencka albo karta kredytowa :) i nie każdy ma kaucje, tylko ten który podpadnie pod system :D

przez jaki cyfrowy polsat hahaha przez Pana Solorza a nie przez całą spółke cyfrowego polsatu :D jak ja lubię takie plotki :D:D:D czasem można się z nich pośmiać :D

Gość kjjjjjjjjjjjjjj
jak ktoś nie umie wbić kodu to rzeczywiście trudno :P a po za tym jest taki magiczny numer 2601 w razie potrzeby chętnie tam pomagają ja mam plusa cztery lata i jestem bardzo zadowolona. raz nawet włączyłam coś sama przez nie uwagę i potem nie mogłam z tego korzystać, napisałam reklamację zwrócili mi całą kasę za pakiet :) teraz jest jakaś promocja bezlik do wszystkich. i połączenie do plusa kosztuje 0,29 zł nie zależnie od czasu rozmowy. ja od dawna korzystam z usługi bezlik do 5 i za 10 zł miesięcznie gadam z pięcioma numerami za darmo. mogę nawet 24/h na dobę i nic nie płacę.

Gość kukualamaa
ja tez mam plusa i tez kozystam z bezliku do 5 i jestem bardzo zadowolona ;D

Gość kujkujkuj;)
oo Destina jakie trzeba miec wyksztalcenie by pracowac w salonie komorkowym? ;>

hmm nie wiem jakie akurat jest wymagane, napewno nie podstawowe :D ale w trakcie studiowania zaocznie też można się dostać :)

Gość kujkujkuj;)
autorko/autorze sorry ze tuu ;p Destina a co Ty tam robisz?? ;D Tzn czy to fajna praca czy nie bardzo?