Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojacieniemogeno

dziwny smak w ustach

Polecane posty

Gość ojacieniemogeno

Cześć, mam problem. Mianowicie od wczoraj czuję dziwny posmak w ustach, jakby mleczny. Myłam zęby, płukałam usta ale nic to nie daje. Wczoraj wypiłam shake taki do zrobienia w domu i wydaje mi się ze to od tego. Jednak boje się , że mogę być w ciąży,a słyszałam , że kobiety w tym stanie odczuwają dziwny smak.

Gość ojacieniemogeno
up up :(

Gość ojacieniemogeno
Kurde to też ciężko z identyfikować, ale ja jestem przekonana , że nie jest to metaliczny smak. A w którym miesiącu/ tygodniu to czułaś?

Gość ojacieniemogeno
o cholera, ja się boję . Co prawda byłabym prawdopodbnie dopiero w 10 dniu ale i tak mam stracha. Nie umiem myśleć racjonalnie gdy się boję niestety.

Gość ojacieniemogeno
Ale chyba jeszcze za wcześnie na test?

Gość Astoria1985r
Weź się kobieto puknij w łeb. Co za ciemnogród na tej Kafeterii :)

Gość ojacieniemogeno
Mnie samej się to wydaje nie mądre, ale po prostu mam tak , że nie umiem sobie czasem czegoś wytłumaczyć, że to z deka głupie z mojej strony i się doszukuję nie wiadomo czego .

Gość ojacieniemogeno
Niby jakaś tam szansa na zajście w ciąże jest. Ale wydaje mi się to raczej średnio realne, jednak jak już mówiłam szansa zawsze jest. A ja jestem z tych co zawze panikują co by się nie działo i zaraz podciągam to pod wszystko co się da/

nie ma sensu zamartwiac sie na zapas, poczekaj kilka dni,a jesli ci nie przejdzie idz do lekarza, bo dziwny posmak w ustach to nie tylko moze byc ciaza, jest to objaw innej choroby,ale juz nie pamietam jakiej

Gość ojacieniemogeno
Rozumiem, dziękuję za wyrozumiałość :) na kafe to rzadkość :P A tak ogólnie jeśli nie przejdzie to chyba tak zrobię, bo doskonale zdaję sobie sprawę , że może być milion innych przyczyn, nie koniecznie ciąża. Może faktycznie to jakieś rewolucje żołądkowe.