Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OMG ;)

Przyjacielski seks

Polecane posty

Czy według Was seks z wieloletnim przyjacielem jest normalny??? Czy taki facet jest przyjacielem??? Czy też może chodzi mu o dobre łóżkowe zabawy????

Gość dajed 2596320
na początek: to nie jest normalne:( jak facet to traktuje? trudno powiedzieć, to zależy od tego konkretnego faceta, dla jednego to będzie łatwa zabawa i nic więcej, inny może mieć jakąś głębszą relację z kochanką, jeśli te osoby oprócz kopulowania jeszcze rozmawiają to odróżnienie opisanych przypadków nie powinno być trudne zwłaszcza dla kobiety, kobieta czuje że facet chce tylko się pobawić bo ucieka zaraz po, żadnych czułych słów po seksie, brak więzi emocjonalnej, unikanie tematów osobistych, zaznaczanie granicy wpływu drugiej osobie

Bo to trochę skomplikowane... jesteśmy sami ale zastanawiamy się nad tym czy być razem czy będziemy potrafili odnaleźć w sobie partnerów a nie przyjaciół...

OMG ;) -> ale wasz uklad to nie jest juz tylko przyjaźn... i to nie jest normalne ze skoro dobrze wam razem i sex tez jest oki to nie jestescie niby para ... bo jestescie... no chyba ze on ma inne partnerki tez ?

Ej no wiecie My normalnie ze sobą rozmawiamy, często się spotykamy itd. To nie jest tak że spotykamy się, idziemy do łóżka i nara! My normalnie ze sobą rozmawiamy tak jak kiedyś, a do łóżka chodzimy raz na jakiś czas a nie co spotkanie.

Nie nie nie :) on nikogo nie ma :) jesteśmy tylko my :) ale kiedy pytam go co z nami itd to on mi mówi że on nie wie....

Oj nie :) my całujemy sie przy ludziach i okazujemy sobie publicznie uczucia więc spoko

OMG ;) Oj nie my całujemy sie przy ludziach i okazujemy sobie publicznie uczucia więc spoko wiec to nie jest tylko przyjaciel tylko twoj partner... wiec nie rozumiem tematu !? wg ciebie ktos jest partnerem jak sie co oswiadczy albo powie ej no jestesmy para ...

no i tu jest właśnie problem...nie mam pojęcia co wtedy będzie...i on też nie...

25 a co???? Tyle że ja mam dziecko i dlatego nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć....

Ej nie kumam was...to że mam dziecko i jestem sama oznacza że nie mam prawa szukać faceta?????lub nie mam prawa sie pogubić????? no proszę was...

OMG ;) -> oki sama tego chcesz... to ze jestes samotna matka to nic zlego... i oczywiscie masz prawo szukac kogos... to normalne... ale pomysl o tym swoim przyjacielu - czy oby nie jest tak ze on wlasnie przez to ze ty masz dziecko woli tylko sie "przyjaznic" i sypiac z toba niz tworzyc NORMALNY zwiazek ?

Masz prawo szukać faceta - nawet należało by Ale skoro sama napisałaś że chodzisz z PRZYJACIELEM do łóżka to chyba wiesz jak się taką dziewczyne nazywa...

Gość Killerus
Ja myślę że on znalazł sobie naiwna d... z dzieckiem co to po przyjacielsku z nim pójdzie do łóżka a skoro masz dziecko to zbywa cię gadka że nie wie co z wami. Nie wierzę w przyjaźń oparta na sexie. Któres z was oczekuje czegoś więcej i jak mniemam jesteś to Ty a on jeśli nie potrafi się określić to przykro mi to mówić-jesteś przyjaciółka tylko od łóżka a cała reszta z jego strony to zwyczajne czarowanie