Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam dziecko

dużo myślałam i chce oddać dziecko czy ktoś chce?

Polecane posty

Gość mowisz powaznie?
samara8677@hotmail.com

Gość oddam dziecko
samara8677@hotmail.com posłalam ci na tn adres @ wiadomość

Gość mowisz powaznie?
ok ,juz Ci odpisalam :)

wiosenna mama, lubisz stroic sobie zarty z cudzych niepowodzeń? nawet jeśli to prowokacja to Tobie jako matce nie przystoi tak się zachowywać. A wcześniej udzielałaś się w moim temacie..

z niepowodzen? Przeciez to zart wiec traktuje go jak zart! Dzieci sie nie sprzedaje przez allegro a tym bardziej przez kafeterie.

Gość iftreedf
jak ktos wypisuje takie glupoty to jak go powaznie traktowac przciez to bzdury jakby faktycznie byla w ciazy i chciala oddac do odopcji to by ie zglosila do osrodka adopcyjnego

Gość mowisz powaznie?
ja to potraktowalam powaznie,jest dopiero w 3 miesiacu ciazy i napewno jeszcze nie zdazyla cokolwiek wymyslic w tej sprawie poza tym ze odda innej rodzinie,dostalam od niej przez meila dane wiec dziewczyna mowi powaznie ,wiosenna mama przeciez ona nie pisala ze chce sprzedac skad Ty takie bzdury bierzesz? !!!

poza tym jak nie pisala ze chce sprzedac? Przecież chce w zamian za oddanie dziecka pieniadze na tzw badania. To są korzysci finansowe czyli sprzedaż :-o Zresztą nie pojmuje o co cala sprawa. Temat tak samo prawdziwy jak ten z przed kilku lat ze ktos ma do oddania 4 szczeniaki rasy York, za darmo i szuka dla nich dobrego domu. Oddałabyś swoje własne dziecko byle komu na kafeterii?

Gość mowisz powaznie?
wiosenna mama jakby nikt nie oddal dzieci to by nikt nie mogl adoptowac ,a duzo ludzi nie moze miec dzieci !! skoro ona uwaza ze nie jest w stanie utrzymac dziecka to w tym zlego jak odda innej rodzinie ktora by mogla o to dziecko zadbac? widocznie lubisz krytykowac i tyle !!

Gość mowisz powaznie?
a kto ci powiedzial ze ona odda byle komu? mowila ze chce sie spotkac i rozmawiac z ta rodzina ktora byc moze wezmie dziecko !!!

Nie krytykuje tego ze ludzie oddają dzieci do adopcji, ale nie oddają ich na kafeterii bo... nigdy nie wiadomo kto siedzi po 2 stronie monitora.

Gość iftreedf
niech jeszczena fb i nk da ogloszenie

ok koniec tematu z mojej strony . Pytanie brzmiało "oddam dziecko. Czy ktoś chce?" Odpowiedziałam ze ja chce. Gdzie ty widzisz jakąś uszczypliwość z mojej strony? :P

wlasnie ten jęzor na koncu Twojego postu. dziecka nie odda przez internet przeciez. spotka się z potencjalnymi rodzicami. takie rzeczy się zdarzają, może dziewczyna nie wie co robic i z tego wszystkiego napisala tutaj. tak czy innaczej tak jak pisalam powyzej, czy to prowokacja czy fakt ten topik, takie rzeczy nie powinny padac z Twojej strony czyli matki. zastanow sie jakie wartosci dzieciom przekazesz dając im taki przyklad na codzien

Gość iftreedf
glupote trzeba tepic sa osroki adopcyjne, pomoc spoleczna, szpital - wszedzie udzielilby informacji takiej osobie

Gość iftreedf
denne prowo o ty sie prze kity ci wcika i ma radochejmujesz

Jaki przyklad? Przeczytaj temat topiku jest żenujący i tania prowokacja. "ODDAM DZIECKO. CZY KTOS CHCE" :) I jaki ja niby przykład tu daje moim dzieciom? Wróżko droga naiwność to pal licho, widocznie niektórzy tak mają ze chwytają wszystko co tu się "pisze" i wierzą jak w ewangelię. Ale nad przewrażliwieniem to już nalezy troszkę zapanować ;) Taka dobra rada :)

Gość sunday morning
wiosenna mamo, spytam nie złośliwie, ale z ciekawości: jak sobie radzisz z trójką dzieci?:) czy chcieliście tyle dzieci z mężem, a może była jakaś wpadka?:) jaka jest różnica wieku między dziećmi? jak Ty to robisz, że wszystko ogarniasz i masz jeszcze czas na kafe? masz jakąś pomoc np. męża,rodziców,opiekunki? zadałam Ci te pytania, bo mam jedno dziecko, mąż chce drugie, a ja jestem tym przerażona i wolałabym zostać przy jednym...nie widzę się w roli matki więcej niż jednego dziecka...:)

Gość karola :) mala
ja tez jestem w ciazy i che oddac

chcielismy calą 3 z tym ze syn nas zaskoczył tym jak szybko powstał :D Córki po clostibegycie :( ale co tam wazne ze są. róznica m-k- 17 m k-k 2,5 roku Nie mam pomocy. Sama z nimi siedzę bo mezu w pracy (wlasnie mu wyslalam link do tego tematu żaląc sie ze chcialam nam sprawic dziecko, a niektoe panie sie poczuly urażone). Mlodsi śpią, starsza bawi się barbie. Mam czas na kafe? nie mam... powinnam prasowac ale kurde jest ponad 30 stopni, glowa mnie boli i olalam prasowanie :D Wieczorem :P

moze razem z autorka oddamy dzieci hurtem chyba ze ktos by chcialt oge sama oddac mam 16 lat

Gość MĄŻ WIOSENNEJ MAMY
POPIERAM MOJĄ ŻONĘ W 100% :)

no chce ktos

:D:D I pozytywnie mężu, ze tak zupełnie nieprzymuszony i z własnej woli żonę popierasz... Bo w innym wypadku obiadu by nie było :P :D:D:D

Gość MĄŻ WIOSENNEJ MAMY
TAKI UPAŁ ZE SIĘ JEŚĆ NIE CHCE WRACAJĄC DO TEMATU PROSZĘ MAMY I PANIE ŻEBY WYŁADOWYWAŁO SWOJE ZŁOŚCI W JAKIŚ INNY SPOSÓB A NIE OBRAŻANIEM LUDZI W SIECI

Gość sunday morning
rozumiem, a co to closti...cos tam cos tam?:p nawet nie wiem:) a powiedz mi, dzieci są grzeczne? miałaś ochotę na kolejne ciąże? bo u mnie jest tak, że mała ma trudny charakter, bardzo długo musiałam ją nosić na rękach, bo stale płakała, zanosiła się, teraz też wymusza wszystko płaczem, o byle co się zaraz drze, jest to taki mały nieznośny urwis, sama ją wychowywałam, bo mąż stale w pracy, wychodzi o 10, wraca najwcześniej 22, jest tyle w soboty popołudniu i niedziele całą, jestem przemęczona, nie mam chęci do życia, nic mi się nie chce, nie mam czasu dla siebie - teraz mała śpi, a ja zamiast posprzątać to siedzę tu i szukam info na kafeterii:) bo mi się zwyczajnie nie chce sprzątać, nie mam ochoty na drugą ciążę,poród,połóg i znów to wszystko od początku, szczerze? nie nadaję się do tego w ogóle! jestem nerwusem i wszystko za bardzo przeżywam, zamartwiam się, jestem też chyba za bardzo wygodne, trochę samolubna...ale wiesz, mąż bardzo chce i jakbym miała mieć drugie to tylko dla niego, ale co...on pójdzie do firmy, a ja? ja zostanę z tym wszystkim sama...