Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowo rózowo

jak mu to powiedzieć że ma miesiac czasu

Polecane posty

Gość malinowo rózowo

jak mu powiedziac że jak do miesiaza nie zabierze mnie do siebie i do swojej miejscowosci i nie przedsawi znajomym to z nami koniec? Zwykle nie stosuję takich szantaży ale nie mam wyjscia...

Gość grvbgrb
a ile się znacie?

Gość malinowo rózowo
znamy sie poł roku, on nie zabrał mnie do siebie, nie mam juz sił nalegać, nie jest to w moim stylu wpraszac sie do kogoś, jak mu to powiedziec że chce odejsc z tego powodu:(

Jesteś mu potrzebna tylko do łóżka i nie zamierza wchodzić z tobą w poważniejszy związek. Z miejsca go olej.

Gość malinowo rózowo
no ale jak to zrobić? Smsem meilem? Czy jak powie ze chce przyjechac do mnie to po prostu sie nie zgodzic i podac powód, że nie byłam u niego? Co lepsze?

Gość powiem i ja .....
rozumiem że chcesz żeby przedstawił Cię swoim rodzicom i znajomym tak ? a nie możesz zapytać go wprost dlaczego nigdy nie zaprosi Cię do siebie że chętnie poznasz jego rodzinę i znajomych zobaczysz co odpowie jak będzie uciekał od tematu zapytaj czy może się Ciebie wstydzi ? nie wiem też na ile on zna Twoje otoczenie w sumie pół roku znajomości to nie tak dużo a w Twoim mniemaniu jesteście parą na poważnie ?

Gość malinowo rózowo
tak juz mam dosc pytań typu: kiedy mnie zabierzesz do siebie? czy dlaczego? za kazdym razem podaje powody ale moim zdaniem to sa zwykłe wykrety, wymówki po prostu zerwe z nim i podam jako powód własnie to ze sie migał od zaproszenia mnie do domu i poznania przyjaciół, jak mam z nim dalej byc? jak nie wiem nawet jak wyglada jego pokój?

Gość powiem i ja .....
a może chłopak wstydzi się swojego domu rodziny a może i znajomi jego to nie za ciekawi ludzie przyczyn może być wiele albo zwyczajnie traktuje Wasz związek jak nic poważnego i nie widzi potrzeby żeby zaraz Cię przedstawiać rodzinie i znajomym jeśli tak to rzeczywiście nie ma sensu żebyś z nim była

"Zwykle nie stosuję takich szantaży ale nie mam wyjscia..." Na miejscu tego faceta kopnęłabym Cię w 4 litery 🖐️

Gość malinowo rózowo
dokładnie, jak tylko zadzwoni to powiem aby nie przyjezdzał, no chyba że przyjedzie z zamarem zabrania mnie do siebie, jesli nie to niech nie przyjezdza i kończę romans

Gość powiem i ja .....
ale zaraz zaraz to to był romans czy związek bo jeśli chodzi o mnie to spora różnica

Gość malinowo rózowo
zwiazek, przynajmiej z tego co wiem, na ile mi powiedział to nie ma innej kobiety ale jak mu wierzyc do końca na 100% juz pewna nie jestem skoro mnie do swojego domu nie zabrał tylko cały czas do mnie jeżdzi i co mam poczać?

Gość gosc.0
Jaka ty jesteś chora!!! zycze ci tego byś juz nigdy nie byla kochana!!!!