Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaprzyszlamamusia87565

ZBANKRUTUJE PRZEZ TĄ CIĄZE..

Polecane posty

zaawansowane stadium chcialam przez to powiedziec ze długo sie juz to ciagnie przed ciaza tez ja mialam, a teraz mam do tego stopnia ze musze sie myc 5 razy dziennie

Gość ja miałam poród
chyba wiem o którego lekarza ci chodzi? Czy to Jest M.Z.?

nie wiem kolezanka 2 lata temu płaciła 150 zł, kolga z pracy z zona płacą 170 zł za wizyte. wiec mało placisz jak 120 zł.

Gość zadzwon do przedszkola i
mi sie wydaje ,ze to prowo- szczególnie z ta grzybica:O

nie nie M.Z., ale jak napisze inicjały bedzie wiadomo bo jest popularny. a nie chce po prostu robic mu lipy

Gość ja miałam poród
wizyta u gina w babkla medica kosztuje 130-150 zł, ja płaciłam 120 ale to faktycznie 2 lata temu było 170 zł płacą??nie wierzę! robią cię w bambuko

nie chcesz mu robic lipy,hehe ale to jest lipa i to do kwadratu- skoro grzybka nie umie wyleczyc-

dodam ze ma swoj gabinet niedaleko sw. Zofii. wiec jak ktos wie to bedzie wiedział o co mi chodzi. tak nie mam nic innego tylko stwarzac prowokacje. kobieto wez sie zastanow. mam grzybice, lecze sie z niej i nie moge sie z niej wyleczyc pobiore leki tydzien spokoju potem nawrót, moj mąż dostał krem do smarowania pimafucin i smaruje z tym ze i tak współzyć nie mozemy ze wzgledu na leki

zmien lekarza bo nie wiadomo czy ten cie nie okłamuje ze z dzieckiem ok i w ogole ja bym takiemu nic a nic nie ufała!

jesli to nie prowo to kobieto - idz do innego lekarza- nawet jednorazowo- dla porównania!

ale czy teraz jest sens zmieniać lekarza? a jak potem nagle spotkam tego na porodówce i bedzie dla mnie chamski ze go zmienilam??

ja miałam poród a mozesz polecic tego do ktorego ty cjhodzilas? ten za 120 zł wizyta>

nie sądze- co masz na mysli chamski?

wiesz nie wiem ludzie sa rozni jak bedzie zlosliwy i na niego trafie to moze bedzie zlosliwy przy porodzie. sama nie wiem moze głupoty gadam juz:P wezlam na ta strone babka medica. a czy tam sa badania w cenie tzn mocz morfologia itd? bo tu musze na wlasna reke i koszt robic

skoro juz teraz podejrzewasz ,ze moze byc złosliwy to juz nie jest ok - a jak wyjedzie na wczasy? masz w ogole do niego komórke? mozesz dzwonic w nocy o pólnocy? przyjezdza do porodu? przyjmie cie o którejkolwiek godzinie jakby cos sie działo?

skąd go w ogole wytrzasnełas? bo chyba nie z polecenia?

jest to lekarz z polecenia ma bardzo dobre referencje na wszystkie twoje pytania odpowiadam TAK, mam do niego komorke itd przyjezdza do porodu. tyle ze tak jak mowie jest drogi

Gość ja miałam poród
ja miałam M.Z. z babka medica który również przyjmuje w sw zofii ale dostac sie do niego w ramach nfz w sw. zofii jest nierealne ja płaciłam 2 lata temu 120 zł, teraz widze w cenniku 130-150 zł badania są odpłatne odrebnie

wlasnie ceny podskakuja w góre nie ma co sie oszukiwac ale lekarze sie cenią

Gość ja juz urodzilam
zgadzam sie z tobą ze straszne wydatki są, co prawda niby przez nfz chodzilam na wizyty ale co z tego poszlam z funduszu na pierwsze usg pozniej z usg do swojej ginekolog a ona ze nie ma podstawowych pomiarow itd musialam i tak isc prywatnie, no i kazde usg bylo poprawiane przez prywatnego lekarza...---w wawie dokladnie rozumiem z lekami jak to jest, zlapalam jakies przeziebienie i takie leki mi przypisali ze rowniez ceny to byl szok, pozniej byly globulki za 3 takie globulki zaplacilam 40zl a musialam stosowac je przez 12 dni czyli 4 opakowania trzeba bylo kupic... witaminy itd rowniez wydatek, dolozyc do tego dentyste --zeby tez cuierpia w ciazy...no i naprawde wielkie sumy sie tworzą ale pociesze cie ze juz jak jest dziecko to tak naprwde te wydatki duze nie sa :) jedynie szczepionki... w wawie łącznie za te wszystkie szczepienia wychodzi 1500zł no a becikowe 1000 dają porazka :/ tylko te pierwsze wydatki typu wozek, lozeczko itd to wieksze koszty a pozniej juz nie jest tak zle

Gość dziewczyny nie łamcie się!
Ja oprócz ginekologa będę miała w ciąży co 5 tygodni endokrynologa prywatnie! Jedyne 150 zł wizyta, do tego badanie tsh 45 zł! Co 5 tygodni! A z tym usg to jak w końcu jest, bo raz piszecie na topikach, że 3 w ciąży wystarczą, a innym razem, że trzeba co miesiąc. To jak w końcu to jest?

Gość eee tyle kasy u
gina?

Gość ja przez cala
ciaze bylam u lekarza tylko 7x i to na NFZ uwazam, ze chodzenie czesiej nie ma sensu. A juz co mies zakrawa na kpine tak samo comiesieczne usg... ja sie pytam po co????

Gość ja miałam poród
oczywiście że 3 usg wystarczą na przezierność karkową w 12 tyg, połówkowe w 20 tyg i przed samym porodem kontrolne

Gość .'sfadad
Jeśli ciąża przebiega bez komplikacji to 3 POWINNY wystarczyć, ja miałam komplikacje chyba do 6 mies. wiec usg miałam co wizyte co 2-3 tyg. pozatym jak ciąża jest młoda to lekarz tylko przez usg sprawdzi czy serduszko bije bo potem to już na takim innym urządzeniu;-) ja miałam plamienia wieć lekarz sprawdzał łożysko i zawsze mierzy mi szyjke czy się nie skraca ale najważniejsze to w 12tc 20tc i około 30tc( przezierność, połówkowe i przepływy w pempowinie, łożysko ect) pozdrawiam

Gość w zdrowej ciąży
wystarczaja podobno 3 usg, ja miałam zagrożona i usg było wykonywane podczas każej wizyty. Częstotliwość wizyt, z początku co miesiąc, końcówka ciąży co 2 tyg, a sam finisz to raz na tydzień, z tym, że dziecko nie było już oglądane na usg bo sie nie mieścilo;-)

autorko ja też mam lekarza za 120 zł, chyba, że chcesz rodzić w Zofii, co też tego nie polecam

Gość Miraculum5
Ja chodzę prywatnie, co miesiąc za 150 zł. Plus 100 co 2 miesiące u endokrynologa, bo mam lekko chorą tarczycę. Do tego co miesiąc badania, też prywatnie, bo lekarka państwowa mnie zje****, ze nie da. Ma prawo, ale mogła okazać wyrozumiałość. Kolejną ciążę/ciąże zamierzam chodzić już państwowo. Tu się zdecydowałam ze względu, że to pierwsza, że mam tę tarczycę no i kiepskie wyniki. A prywatnie mam na każdej wizycie usg, dokładne oglądanie maluszka, badanie ginekologiczne, więc jestem zadowolona. W momencie załamania finansowego chciałam zapisać się do zwykłej przychodni, ale mi pani w okienku w maju powiedziała, że może mnie zapisać na .... wrzesień :D

Gość Fantastyczna
taaa masz komórke do niego i w ogóle a potem jak bedziesz rodziła okaże się, ze twój zajebisty lekarz za 200 zł jest na urlopie :D:D:D