taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Hej. Ostatnio stwierdziłam, że kręcą mnie faceci w wieku 35-40 lat. Sama mam 23. Chciałabym trafić na jakiegoś dojrzałego, ustawionego faceta, z którym mogłabym dzielić pasje, podróżować... Rozmawiać o wszystkim i o niczym. Nie mówię o byciu utrzymanką czy kochanką, tylko o prawdziwym związku. Sama dobrze zarabiam i potrafię utrzymać się sama. Czy ktoś z Was jest w takim związku?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Sierpień 24, 2011 "Nie mówię o byciu utrzymanką czy kochanką, tylko o prawdziwym związku" kto w to uwierzy? :) celuj wyżej i postaw sobie za punkt honoru utrzymywać i siebie, i jeszcze wspomagać w rozwoju jakiegoś wybranego pzrez siebie rowiesnika (mniej wiecej) do pary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powariowały!!!!!!!! Napisano Sierpień 24, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4937621&start=150 Czy wy wsyztskie powariowlYSCIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empatyczny do kwadratu 0 Napisano Sierpień 24, 2011 z którym mogłabym dzielić pasje a jakie sa twoje pasje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalennnnna Napisano Sierpień 24, 2011 podzielam opinię autorki- dopiero w wieku 35 lat mężczyzna osiąga dojrzałośc psychiczną - także fizyczna ma się wtedy bardzo dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to tak trudno pojąć Napisano Sierpień 24, 2011 ja nie jestem, wolę zaradnego rówieśnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to tak trudno pojąć Napisano Sierpień 24, 2011 przeciętny facet w polsce dostaje opony na brzuchu i tatusieje jeszcze przed 30tką. Nie wiem gdzie wy te ciacha przed 40tką widzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Wiesz co, z tą utrzymanką mówię serio... Mam swoje mieszkanie, samochód, stałą pracę, kończę mgr... Ostatnio poznałam faceta w wieku 40 lat, jednak nie możemy stworzyć związku z przyczyn niezależnych... Jeśli chodzi o rówieśników... Wkurza mnie łażenie na imprezy, do clubów, picie piwa i ślęczenie przez konsolą po kilka godzin dziennie. Chciałabym spotkać dojrzałego faceta, który zatroszczyłby się o mnie a nie ja o niego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy to tak trudno pojąć Napisano Sierpień 24, 2011 to masz 20 parę lat i nie chodzisz na imprezy ani do klubów ? To co ty robisz kobito ? Siedzisz w chacie i dziergasz swetry na drutach ? :D Do ludzi też trzeba wyjść, nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empatyczny do kwadratu 0 Napisano Sierpień 24, 2011 cut the crap jakie sa twoje pasje autorko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 owszem chodzę, ale mówię o sytuacji gdzie jest to jedyną rozrywką dzisiejszych 2X latków... A ja bym chciała wyjść do teatru, zwiedzić Japonię, zrobić wiele kursów... i spotkać kogoś kto będzie mnie wspierał i dzielił te pasje a nie gówniarza w wieku 25 lat, który gdy to słyszy puka się w czoło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magdalennnnna Napisano Sierpień 24, 2011 szczery lubi przypitalać się do nic nieznaczących szczegółów wypowiedzi, :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekoldcsx Napisano Sierpień 24, 2011 który zatroszczyłby się o mnie a nie ja o niego.." hahaha i jak ma wygladac ten zwiazek, ktorego tak pragniesz?:D w zwiazku obie strony troszcza sie o siebie a ty niestety potrzebujesz tatusia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Sierpień 24, 2011 przeczytałam bardzo uważnie i dołączam do pytania o Twoje pasje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 @ empatyczny: teatr, spadochroniarstwo, języki, podróżowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjnoi Napisano Sierpień 24, 2011 No tak z facetami jak z dobrym winem. ...Nie kotku ty nie jesteś tylko moją kochanką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie miej złudzeń kochana Napisano Sierpień 24, 2011 Nie ma znaczenia czy mają 15 czy 50 lat. To nadal ci sami rozkapryszeni i mamusiowaci gówniarze. Wiem niestety z doświadczenia. Właśnie się z takim rozwodze. Tylko na początku wydaje się dojrzalszy i cały Twój. 2 lata i stwierdzasz, że jesteś jego matką , sekretarką i czasami szoferem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 @ hjnoi nie bardzo rozumiem tekstu z tą kochanką :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
empatyczny do kwadratu 0 Napisano Sierpień 24, 2011 teatr, spadochroniarstwo, języki, podróżowanie... oprocz francuskiego to jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjnoi Napisano Sierpień 24, 2011 spadochroniarstwo, to ze studiów zostało ? Nie wiem czy tak łatwo znajdziesz faceta który Cie będzie łapał na tym spadochronie, ale zawsze możesz szukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjnoi Napisano Sierpień 24, 2011 nie bardzo rozumiem tekstu z tą kochanką Widzisz, on też na to będzie liczył :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucy Windsor 0 Napisano Sierpień 24, 2011 "spadochroniarstwo, to ze studiów zostało ? " a teatr to od wystawiania na forum swoich projekcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 hahaha żebyś wiedział, że francuski też... :) angielski, mam zamiar zapisać się na włoski lub hiszpański... :) Chciałabym też zrobić kurs na pilota awionetek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dekoldcsx Napisano Sierpień 24, 2011 hahaha żebyś wiedział, że francuski też... " no baaa :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 szkoda tylko, że tak ciężko znaleźć faceta który spełniałby te oczekiwania... i jeszcze nie miał dzieci ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karrruna Napisano Sierpień 24, 2011 gdzie pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjnoi Napisano Sierpień 24, 2011 Wiesz myślę że do wspólnych przelotów z językiem francuskim pilota jakiegoś znajdziesz :) Tylko boję się że pilot jak się trochę pod uczy najchętniej chciałby latać, albo do Grecji albo do Hiszpanii :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 W małej firmie. Jestem kierownikiem działu handlowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 muszlo klozetowa, dlaczego myślisz, że jestem prowokatorką? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka tam zainteresowana... 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Cholera, a mówią, że to kobiety są skomplikowane... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach