Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka tam zainteresowana...

Kręcą mnie faceci po 35 roku życia...

Polecane posty

Hej. Ostatnio stwierdziłam, że kręcą mnie faceci w wieku 35-40 lat. Sama mam 23. Chciałabym trafić na jakiegoś dojrzałego, ustawionego faceta, z którym mogłabym dzielić pasje, podróżować... Rozmawiać o wszystkim i o niczym. Nie mówię o byciu utrzymanką czy kochanką, tylko o prawdziwym związku. Sama dobrze zarabiam i potrafię utrzymać się sama. Czy ktoś z Was jest w takim związku??

"Nie mówię o byciu utrzymanką czy kochanką, tylko o prawdziwym związku" kto w to uwierzy? :) celuj wyżej i postaw sobie za punkt honoru utrzymywać i siebie, i jeszcze wspomagać w rozwoju jakiegoś wybranego pzrez siebie rowiesnika (mniej wiecej) do pary

Gość Magdalennnnna
🖐️ podzielam opinię autorki- dopiero w wieku 35 lat mężczyzna osiąga dojrzałośc psychiczną - także fizyczna ma się wtedy bardzo dobrze :)

Gość a czy to tak trudno pojąć
ja nie jestem, wolę zaradnego rówieśnika.

przeciętny facet w polsce dostaje opony na brzuchu i tatusieje jeszcze przed 30tką. Nie wiem gdzie wy te ciacha przed 40tką widzicie.

Wiesz co, z tą utrzymanką mówię serio... Mam swoje mieszkanie, samochód, stałą pracę, kończę mgr... Ostatnio poznałam faceta w wieku 40 lat, jednak nie możemy stworzyć związku z przyczyn niezależnych... Jeśli chodzi o rówieśników... Wkurza mnie łażenie na imprezy, do clubów, picie piwa i ślęczenie przez konsolą po kilka godzin dziennie. Chciałabym spotkać dojrzałego faceta, który zatroszczyłby się o mnie a nie ja o niego..

to masz 20 parę lat i nie chodzisz na imprezy ani do klubów ? To co ty robisz kobito ? Siedzisz w chacie i dziergasz swetry na drutach ? :D Do ludzi też trzeba wyjść, nie ?

owszem chodzę, ale mówię o sytuacji gdzie jest to jedyną rozrywką dzisiejszych 2X latków... A ja bym chciała wyjść do teatru, zwiedzić Japonię, zrobić wiele kursów... i spotkać kogoś kto będzie mnie wspierał i dzielił te pasje a nie gówniarza w wieku 25 lat, który gdy to słyszy puka się w czoło...

Gość Magdalennnnna
szczery lubi przypitalać się do nic nieznaczących szczegółów wypowiedzi, :o

Gość dekoldcsx
który zatroszczyłby się o mnie a nie ja o niego.." hahaha i jak ma wygladac ten zwiazek, ktorego tak pragniesz?:D w zwiazku obie strony troszcza sie o siebie a ty niestety potrzebujesz tatusia :D

Gość hjnoi
No tak z facetami jak z dobrym winem. ...Nie kotku ty nie jesteś tylko moją kochanką :)

Gość nie miej złudzeń kochana
Nie ma znaczenia czy mają 15 czy 50 lat. To nadal ci sami rozkapryszeni i mamusiowaci gówniarze. Wiem niestety z doświadczenia. Właśnie się z takim rozwodze. Tylko na początku wydaje się dojrzalszy i cały Twój. 2 lata i stwierdzasz, że jesteś jego matką , sekretarką i czasami szoferem.

Gość hjnoi
spadochroniarstwo, to ze studiów zostało ? Nie wiem czy tak łatwo znajdziesz faceta który Cie będzie łapał na tym spadochronie, ale zawsze możesz szukać

Gość hjnoi
nie bardzo rozumiem tekstu z tą kochanką Widzisz, on też na to będzie liczył :)

Gość dekoldcsx
hahaha żebyś wiedział, że francuski też... " no baaa :D:D:D:D:D:D:D

Gość Karrruna
gdzie pracujesz?

Gość hjnoi
Wiesz myślę że do wspólnych przelotów z językiem francuskim pilota jakiegoś znajdziesz :) Tylko boję się że pilot jak się trochę pod uczy najchętniej chciałby latać, albo do Grecji albo do Hiszpanii :P