Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seksuolożka Gienia

Internet to wynalazek szatana!

Polecane posty

Gość Seksuolożka Gienia

Tak samo jak TVszajs!

Gość mamwasgdzies
człowiek stworzył internet i tv a człowieka stworzył bóg, zatem internet i tv to dzielo boga!

Jednym słowem szatan największym wynalazcą był. Teraz gdy już wymyślił kafeterię, odpoczywa pewnie po dobrze wykonanej robocie

no ja też przywykłam do twojej małej wiedzy:P

zgłębiam, zgłębiam, bez obaw. Jak już będę wiedziała wszystko to mogę umierać.Mam nadzieję, że ten dzień nie nastąpi nigdy.

Jak już będę wiedziała wszystko to mogę umierać o to trzymam kciuki:P

Gość mamwasgdzies
reforma, podpisz cyrograf z diabelkiem to moze da się zrobić

Ike mam rozumieć, że za moją niewiedzę ? Cyrografy z różnej maści diabłami walają się we wszystkich moich szufladach. Teraz bardzo trudno o prawdziwego diabła, wszyscy to mistyfikatorzy, marne podróby. Świat schodzi na psy

Zanotowałam tak Ike życzy mi wiedzy i nieśmiertelności. Myśli o mnie bardzo dobrze i pragnie mojego szczęścia. To ostatnie zdanie dodałam od siebie, mam nadzieję, nie na wyrost.

Zanotowałam tak Ike życzy mi wiedzy i nieśmiertelności. Myśli o mnie bardzo dobrze i pragnie mojego szczęścia. tak dokładnie tak jak refforma uwielbia ike, uważa ją za swój jedyny autorytet i pragnie spędzić z nią całe życie:)

o nie ja z tobą na żadne kompromisy chodzić nie będę:P

miałam nadzieję, że bagażnik pozwoli ostatecznie nam się pojednać, ale Ty oczywiście jesteś "za bardzo inteligentna" i dałaś się przeprosić ot tak.

że bagażnik pozwoli ostatecznie nam się pojednać aż boję się co masz na myśli pisząc "pojednać" :P

oddalę się ku przemyśleniom, nad tym czego uprzednio nie przemyślałam. Masz rację, z tym bagażnikiem, nie wypali, co Ty możesz mi zaoferować za pyszną kawę, starą bułkę :D? Jaki ja mogę mieć w tym interes?

chcesz mieć interes w mojej bułce? ?? ta rozmowa zdecydowanie poszła o krok za daleko:P i przypominam ci, że wczoraj mi i lusi wyszło, że i tak twoja bułka jest najstarsza:P więc od mojej, zazdrośnico (z racji posiadania interesu- zazdrośniku), się odczepaj:P

Pewnie korzystałyście z jakiegoś nieoryginalnego oprogramowania do obliczania wieku bułek, bo o złe przygotowanie matematyczne w zakresie 0-18 was nie podejrzewam :P Nie mam nic w Twojej bułce i nie proś mnie więcej o to żebym mieć chciała. Ja to muszę przemyśleć na spokojnie, no chyba, że jesteś niepełnoletnim punkiem ?

nie ale punka posiadam:) punk to ślimak , którego ktoś kiedyś mi podarował:) i zaznaczam, że ja cię o nic nie prosiłam próbujesz mnie brać siłą! znowu!!