Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusia Aneczki

wszystko dla dziecka?

Polecane posty

Gość miss you ...
A skad pomysl ze ktos ma male zarobki - czyli wyszlo ze male zarobki ma twoja rodzina.Kolejna sprawa to to ze akurat corka jest u dziadkow- no tak co innego moglas wymyslec- i puscilas ja do babci ktora jest taka glupia , prozna lub tej biednej ktora jej nic nie kupi?No wybacz nie musi pracowac w kapalni by chciec odpoczac po pracy czy wpic spokojnie kawe a nie zrec na czas bo dziecko krzyczy tik tak a glupia matka tarza sie ze smiechu:D Nie ocenaj ludzi swoja miara bo ci zylka peknie juz sie denerwujesz prawda?Czekamy na kolejna porce wspalanlych historii:D

nie, nie pytam co chce zjeść. ale też staram się robić rzeczy które mała lubi :) deserki sobie sama wybiera z lodówki albo jak jesteśmy w sklepie.bo jakby miała jeść tylko co ona chce to by żyła na samych budyniach i lodach :) a do tych wyżej panien - gdzie napisałam że moje dziecko nigdy nie płacze? i że zawsze jest grzeczne? no gdzie? :)

Gość miss you ...
anooo- SFRUSTROWANA TO MOZE JESTES TY młoda:D a tak swoja droga to nie rozumiem jak dzieci moga rzadzic rodzicem?U ciebie tak jest tak?Przykro mi.

Gość miss you ...
młoda mamusia Aneczki- oj kobietko zyj w swojej bance mydlanej tylko uwzaj wtedy gdy peknie i wpadniesz w gowno:)A potem sie dziwa ze im obcianam premie bo nie potrafia wykonac dobrze tego co im sie karze...ale co tu sie dziwic jak wypisuja takie rzeczy na kaffe:D

Gość anooo
mloda, no to fajnie :)

mąż ma czas na kawę w pracy :) i nie przychodzi zmęczony bo nie pracuje fizycznie. i gdzie napisałam że on za każdym razem je w pośpiechu? nie dopisuj sobie ideologii tam, gdzie jej nie ma miss you :)

Haha to tylko polka potrafi tak drugiej kobiecie pobluzgać i złorzeczyć bo sama w gnoju żyje :D Dlatego własnie to kafe jest tak zabawne ;) Już teraz nie pijaństwo a ślepa furia z zazdrości jest czołową cechą biednych polaczków ;)

Angelowa, dokładnie

młoda nie reaguj wogóle bo po co :D Mamuśki rozwydrzonych bachorów, nad któymi nie panują, nie potrafią się zająć, żyją w syfie i zaiwaniają do roboty na kasie. Jedna wielka frustracja i znaleziony sposób na jej wyładowanie- bluzganie i mieszanie z błotem kobiet na kafe :D

Angelowa, nie zamierzam :)