Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jersi

Naruszenie danych osobowych

Polecane posty

Gość jersi

witam jedne z moich klientów udostępnił moje dane osobowe imię nazwisko adres nr konta w wbk w internecie wykonuje usługi i chciał wiedzieć czy jestem osoba wiarygodna i zapytał się na blogu czy jestem oszustka ja niedawno dowiedziałam się o tym wpisie powiadomiło mnie o tym 4 klientów którzy po tym wpisie nie podjęli ze mną współpracy i straciłam na obecna chwile 4tys zl czy idzie w jakiś sposób z google wykasować takie dane gzy jak wpisuje w google moje imię nazwisko i ulice wychodzi ten wpis widoczny na pierwszej stronie czy jest jakaś pomoc google i czy mogą osunąć oni takie dane gdyz informacja o podejrzeniu o oszustwie jest nie prawdziwa i naraża moje dobre imię i moja firma na tym cierpi no i nie bardzo mi pasuje ze wszelkie moje dane nawet nr konta jest widziany w internecie

Gość zgłoś sprawę na policję
i walcz o odszkodowanie za poniesione straty.

Gość jersi
napisalam do onetu ze maja to usunac ze strony wtedy niby nie bedzie widoczne w google

Gość zglos na policje, niech
ustala z jakiego komputera to zostalo umieszczone i zbierz dowoyd, zeby bylo wiadomo kto to zrobil. Mozesz sie starac w procesie cywilnym o odszkodowanie z tyt.utraconych korzysci