Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

how_i_feel

Owulacja a brak śluzu płodnego

Polecane posty

Dziewczyny, już sama nie wiem co o tym myśleć. Odstawiłam tabletki, dostałam krwawienia z odstawienia i po 29 dniach dostałam "normalnego" okrsu. Dziwne było to, że okres trawł dosyć krótko, jak na moje możliwości, tylko 5 dni i to, że zaraz po nim miałam typowo płodny śluz. Pomyślałam, że to przez olej z wiesiołka, który biorę, i że owulacja wkrótce się pojawi. Od wczoraj są, teoretycznie, moje dni płodne a ja mam śluz biały, gęsty i w ogólnie nieciągnący się. Nie wydaje mi się, by z takim śluzem miała nastąpić wkrótce owulacja, choć od kilku dni, codziennie, bolą mnie jajniki. Czy jest możliwe by do owulacji doszło zaraz po okresie i, że obecny ból świadczy, np. o zagnieżdżeniu się zarodka ? Czy jest możliwość zapołonienie z takim śluzem?

Gość kikaaaaa
przy dlugich cyklach jest to raczej nie mozliwe, przy 26-25 dniowych owulacja moze nastapic tuz po okresie....Przy zagniezdzeniu zarodka moze pojawic sie plamienie,ale nie sluz...

Gość kikaaaaa
z tego co piszesz twoj cykl wynosi 29 dni wiec odpada owulacja po okresie, a sluz bialy nie ciagnacy to sluz nieplodny..

Gość daria9
Hej jestem tu nowa. Ja też miałam takie owulacje bardzo się martwiłam że nie zajdę w ciążę. Już 2 razy poroniłam myślałam że jest to tym spowodowane ale lekarz mnie uspokoił kazał mi brać luteinę i właśnie w poniedziałek na teście pojawiły się 2 kreski mam nadzieję że teraz się uda :)

Tak, wiem, ze przy długich cyklach tak wczesna owulacja jest niemożliwa. Chodzi jednak o to, że ostatnio odstawiłam tabletki i może stąd takie zaburzenia... ?